Barion Pixel arculattervezés | Reklámeszköz.hu

arculattervezés

Tetszik a LikeDrive-tól

2016. július 05.


A Facebook nyelvén így tudnánk megfogalmazni azt, hogy miként reagált a LikeDrive.hu autósiskola vezetése, amikor először meglátta az autódekorációs látványterv javaslatunkat.

Tovább olvas

Pelikánt fogadtunk örökbe :)

2015. november 18.


A közkedvelt trópusi és mérsékelt övi vízi madár nyolc éve elválaszthatatlan a Reklámeszköz.hu arculatától. A weblapunktól kezdve a céges pólókon keresztül a névjegykártyáig mindenhonnan visszaköszön a zöld pelikán. Így aztán nem volt kérdéses az sem, hogy értékesítési vezetőnk melyik „lakót” fogadja örökbe az Fővárosi Állat- és Növénykertben. Szegedi Bernadett választása természetesen Gátőrre, a borzas pelikánra esett, aki amúgy törzsgyökeres Budapestinek számít. Idén júniusban pedig már a 11. születésnapját ünnepelhette gondozóival.

Tovább olvas

Grafikai tervezés - minden egy helyen!

2015. szeptember 23.


Augusztustól tovább bővült a honlapunk, hála grafikai részlegünk munkatársainak! Nyáron a csapatunk tagjainak jutott annyi „szabadidő”, amennyi a grafikai kínálat ízléses felvezetéséhez kellett. Mostantól, aki  honlapunkon a GRAFIKA menüpontra klikkel, könnyedén megtalálhat mindent egy helyen, legyen szó logótervezésről, arculattervezésről, weboldal készítésről vagy éppen szórólap- és csomagolástervezésről.

Tovább olvas


Elkészült a Kódguru új arculata

2015. január 05.


A múlt év utolsó negyedévében a Kódguru Kft.-től kaptunk felkérést a céges arculatuk újragondolására. A megkeresést többkörös egyeztető folyamat követte, mely során elkészült az új arculat kialakításához irányadó brief.

Tovább olvas