Barion Pixel nyomda | Reklámeszköz.hu

nyomda

Csúcskategóriás Epson nyomtatóval bővült gépparkunk!

2020. január 29.


Szomorkás, egyben örömteli hangulatban búcsúztattuk az utolsó két Canon iPF9400-as nyomtatónkat a rákospalotai hulladékfeldolgozó telepén. Sajnos gyakorlatilag nem létezik Magyarországon megfelelő szerviz támogatás ezekhez a nyomtatókhoz, így 12 év és kilenc Canon nyomtató után - jó értelemben véve - kénytelenek voltunk váltani. Milyen jól is tettük ezt éppen akkor, amikor az Epson az új generációs csúcskategóriás gépét vezeti be a piacra!

Tovább olvas

Csúcsnyomtatóval bővült a nyomdánk

2016. december 14.


A 160 centiméter széles, úgynevezett eco szolvens printer érkezésével mérföldkőhöz érkezett a cégünk: immár a tekercses kültéri alapanyagok nyomtatását helyben, rekord gyorsasággal tudjuk elkészíteni. A részletekről Szegedi Bernadett, ügyvezető és Tóth István, nyomdászunk számolt be.

Miben kiemelkedő? Miben tud többet, szebbet ez a gép?

Tovább olvas

Újrahasznosítjuk a festékkazettákat

2016. május 30.


Bár maga a nyomdaipar nem mindenben harmonizál a környezettel, a Reklámeszköz csapatára mindig is jellemző volt a környezettudatos gondolkodás. Éppen ezért kezdettől fogva figyelünk arra hogy a Reitter Ferenc utcai raktárban összegyűlő hulladék ne a szemétdombon végezze. Éppen ezért elsősorban olyan beszállítóktól vásároltunk, ahol a kiürült kazettákat vissza is veszik. Sajnos az üzleti kapcsolat megszünte után a festékkazetták egyre csak halmozódtak. A probléma megoldásra várt eddig…

Tovább olvas

Új Canon nyomtatót állítottunk üzembe

2015. július 22.


Jól vizsgázott a Reklámeszköz.hu legújabb nyomdagépe. A Canon IPF 9400 S nyomtatót azért szereztük be tavasszal, hogy még gördülékenyebbé tegyük a nyomda gyártósorának munkáját. Nos, ez sikerült, hiszen a beszerzést követően a Groupama biztosító több száz négyzetméteres megrendelését ennek a japán eszköznek a segítségével teljesítettük.

Tovább olvas


Kibővült nyomda és dekorációs műhely!

2014. augusztus 18.


A nyári uborkaszezonban sem ülünk a babérjainkon. A nemrég kialakított 50 m2-es nyomdai és dekorációs műhelyünket kinőve, a Reitter Ferenc utcai telephelyen további 80 m2-es műhely területet vettünk birtokba és alakítottunk ki a nyomdai szolgáltatásaink és a dekorációs feladatok zavartalan elvégzésére. Az új műhely, több és nagyobb méretű dekorációs asztalt és egy 165 cm széles Neolam 1650C típusú, professzionális laminálógép beszerzését is magával hozta. A számos újítás és előny mellett még egy termékfotózásra alkalmas fotósarok is berendezésre fog kerülni.

Tovább olvas