Barion Pixel grafikai tervezés | Reklámeszköz.hu

grafikai tervezés


Strandzászló szerkezeteink megújulnak!

2020. szeptember 08.


Egy nagyon izgalmas időszakhoz érkeztünk, melyre már nagyon régóta készültünk. Törzsvásárlóink észrevehették már, hogy számos termékünk megújult. Sok alumínium szerkezetünk felszedett jó néhány dekát és strandzászló szerkezeteink is megújultak, így a Fiber strandzászló termékcsalád kisebb méretei már elérhetőek kínálatunkban.

A legnagyobb méretű, régi típusú strandzászlóinkat a készlet erejéig kedvezményes áron kínáljuk!

Tovább olvas

A műanyag kínáló pultjaink mérete megváltozott

2020. szeptember 04.


2020. szeptember 4-től megváltoztak a Műanyag kínáló pultjaink grafikai méretei. Amennyiben a régebben forgalmazott ECO műanyag pultunkra szeretnének nyomatcserét rendelni, használják a csatolt segédletet a grafika elkészítésekor.

Miben különbözik az ECO és a Műanyag kínáló pultunk, honnan tudja őket felismerni?

  • Az ECO műanyag kínáló pult frontoldali palástlemeze 85 cm széles
  • Az új Műanyag kínáló pult frontoldali palástlemeze 90 cm széles

 

Tovább olvas


Ingyenes grafikai ellenőrzés

2020. július 07.


Számunkra természetes, hogy a nálunk megrendelt nyomdai termékekre – legyen az 1 db kis méretű molinó, vagy több száz darab strandzászló – az ügyfél által biztosított nyomdakész grafikai anyagokat mindig díjmentesen...

Tovább olvas

Grafikai szerkesztés menete

2020. július 01.


Nincs grafikusa? Nem baj, segítünk! Grafikusaink segítségére lesznek! Legyen szó roll-up bannerről, rendezvény háttérről, vagy molinó tervezésről, grafikusaink segítenek elképzelésének megvalósításában!

Tovább olvas

Nincs grafika? - Számíthat ránk!

2020. január 24.


„A hibás grafikai anyagleadás hátráltatta a leggyakrabban a nyomdai kivitelezést” derült ki a házon belül 2019-ben végzett felmérést adataiból. Arra voltunk kíváncsiak, hogy mi a leggyakoribb kérdés vagy kihívás a nyomdai kivitelezések kapcsán. Az esetekből kiderült, hogy több, mint háromszor gyakrabban akasztja meg a közös munkát a grafikai anyag leadása, mint a lista második helyén szereplő: fizetési mód kiválasztása!


Tovább olvas

Pantone – Lássuk a 2020-as év színét!

2019. december 06.


Minden év decemberében a Pantone Intézet kihirdeti a következő év színét, amire úgy is tekinthetünk, mint egyfajta trend-előrejelzésre. Mi is kíváncsian vártuk, hogy milyen szín kerül idén előtérbe!

Tovább olvas

3D látványtervezés, modellezés

2018. szeptember 05.


A Reklámeszköz.hu kreatív produkciós iroda folyamatosan fejleszti és bővíti szolgáltatásait, hogy ügyfelei igényeit a legmagasabb színvonalon tudja kielégíteni. Legújabb szolgáltatásával, a számítógépes 3D látványtervezéssel valósághűen mutat be egy meglévő vagy el nem készült teret, terméket vagy szolgáltatást. 

Tovább olvas

Túl a nyolcvanötödik könyvborítón!

2015. november 10.


„Sztori-profit” – ezzel a figyelem felkeltő címmel jelent meg 2015-ben Márton-Koczó Ildikó könyve, amelynek ha a fedőlapját és az oldalainak a tördelését nézik, jusson eszükbe a Reklámeszköz.hu is.

Tovább olvas

Oldalak