Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 

Garanciális feltételek

Cégünk az általunk forgalmazott display eszközök helyes működésére 1 év garanciát vállal. A garancia a termékek rendeltetés szerű használata esetén érvényes.
 
A nyomdai munkákra, nyomatokra színgaranciát vállalunk, amennyiben az a mindenkori anyagleadási feltételeknek megfelelően került leadásra. További információ
A nyomatok méretében az alapanyagok sajátos nyúlása, és a konfekcionálás miatt max 5%-nyi eltérés lehetséges.
 
Egyes termékekhez a felhasználási igényektől függően többféle nyomat típust is ajánlunk, melyek speciális igényeket fednek le, például: cseppálló nyomat, UV sugárzásnak ellenálló nyomat. A megrendelés felvétele során kérjük minden szükséges információt biztosítson számunkra, hogy a felhasználásnak megfelelő terméket ajánlhassuk és gyártsuk.
 
Kiszállítást igénybe vétele során a termékek mennyiségi és minőségi átvétele a megrendelő feladata. Reklamációt kizárólag a kézbesítést követő 5 munkanapon belül tudunk elfogadni írásban.
Amennyiben a kiszállított termékek csomagolásán látható sérülést tapasztal, kérjük a futárszolgálattal egyeztessen a kárfelvételi jegyzőkönyv kitöltéséről.
 
Személyes áruátvétel esetén (1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 42) nyitvatartási időben, kérésre kollégáink bemutatják az eszközök helyes összeállítását, bontását, csomagolását.
 
Garancia elvesztését okozó esetek lehetnek:
  • Beltéri eszközök kültéren történő használata
- Nem vízálló nyomatok helytelen tisztításából, használatából, tárolásából adódó hibák
  • A reklámeszközök nem megfelelő karbantartása, szállítása és tárolása okozta torzulások, törések
  • Magas szélterhelésnek (50-60 km/h felett) kitett nyomatok szakadása, feslése
- Erős és tartós UV sugárzás okozta fakulások*
 
*A különböző alapanyagok, illetve nyomdatechnológiák eltérő UV ellenállósággal rendelkeznek. Átlagos felhasználás mellett a kültéri UV álló nyomatok 1 évig tartják meg eredeti színüket, utána fokozatosan enyhén kifakulnak.

Mindenkori garanciális javításokat és cseréket cégünk telephelyén (1135 Budapest Reitter Ferenc utca 42.) nyitvatartási időben érvényesítheti a kiállított számla ellenében. A termék visszaszállítása minden esetben a vevő feladata és költsége.