Barion Pixel Garanciális feltételek | Reklámeszköz.hu

Garanciális feltételek

Cégünk az általunk forgalmazott display eszközök helyes működésére 1 év garanciát vállal. A garancia a termékek rendeltetés szerű használata esetén érvényes.

A nyomdai munkákra, nyomatokra színgaranciát vállalunk, amennyiben az a mindenkori anyagleadási feltételeknek megfelelően került leadásra. További információ A nyomatok méretében az alapanyagok sajátos nyúlása, és a konfekcionálás miatt max 5%-nyi eltérés lehetséges.

Egyes termékekhez a felhasználási igényektől függően többféle nyomat típust is ajánlunk, melyek speciális igényeket fednek le, például: cseppálló nyomat, UV sugárzásnak ellenálló nyomat. A megrendelés felvétele során kérjük minden szükséges információt biztosítson számunkra, hogy a felhasználásnak megfelelő terméket ajánlhassuk és gyártsuk. 

Kiszállítást igénybe vétele során a termékek mennyiségi és minőségi átvétele a megrendelő feladata. Reklamációt kizárólag a kézbesítést követő 5 munkanapon belül tudunk elfogadni írásban. Amennyiben a kiszállított termékek csomagolásán látható sérülést tapasztal, kérjük a futárszolgálattal egyeztessen a kárfelvételi jegyzőkönyv kitöltéséről. Szállítás menetéről bővebben

Személyes áruátvétel esetén (1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 42) nyitvatartási időben, kérésre kollégáink bemutatják az eszközök helyes összeállítását, bontását, csomagolását. 

Garancia elvesztését okozó esetek lehetnek:

  • Beltéri eszközök kültéren történő használata
- Nem vízálló nyomatok helytelen tisztításából, használatából, tárolásából adódó hibák
  • A reklámeszközök nem megfelelő karbantartása, szállítása és tárolása okozta torzulások, törések
  • Magas szélterhelésnek (50-60 km/h felett) kitett nyomatok szakadása, feslése
- Erős és tartós UV sugárzás okozta fakulások*

* A különböző alapanyagok, illetve nyomdatechnológiák eltérő UV ellenállósággal rendelkeznek. Átlagos felhasználás mellett a kültéri UV álló nyomatok 1 évig tartják meg eredeti színüket, utána fokozatosan enyhén kifakulnak.


Mindenkori garanciális javításokat és cseréket cégünk telephelyén (1135 Budapest Reitter Ferenc utca 42.) nyitvatartási időben érvényesítheti a kiállított számla ellenében. A termék visszaszállítása minden esetben a vevő feladata és költsége.