Barion Pixel Rólunk | Reklámeszköz.hu

RÓLUNK

RÓLUNK

A Reklámeszköz.hu 2007-ben kifejezetten beltéri display reklámok gyártására alakult vállalkozás.
Saját gyártói kapacitással képesek vagyunk rövid határidővel, versenyképes árakkal kiszolgálni ügyfeleinket.
A kreatív produkciós iroda vezetői több mint tíz éves tapasztalattal rendelkeznek a reklám-
és nyomdaipari kivitelezés területén, amely a cég sikerének biztos alapja.

Display gyártás

Egyedülálló raktárkészlettel rendelkezünk display-, kiállítási eszközök és nyomdai alapanyagok terén is. Széles termékkínálatunknak hála számos eltérő megoldást tudunk nyújtani ugyanarra a feladatra. Minden fontos termék egy karnyújtásnyira van tőlünk, így Öntől is.

Nyomdai kivitelezés

Ügyfeleink igényeit két Epson vízbázisú, egy Epson eco solvent és egy Mimaki solvent nyomdagéppel elégítjük ki. Laminálógépünkkel házon belül látjuk el a nyomatokat további védelemmel. Nyomdászaink képzett csapatot alkotnak és óramű pontossággal teljesítik a kívánt paramétereket.

Dekoráció

Dekoratőreink 20 év tapasztalattal a hátuk mögött minden felmerülő feladattal megbírkóznak. Legyen az prémium pop-up fal, kínáló pult vagy egy öntapadó fólia dekorálás, minden esetben a legprecízebb munkára törekednek. Ügyfeleink méltán elégedettek munkájukkal.

Eredményeink

24 500+

Elégedett Ügyfél

57 000+

Elkészült projekt

230 000+

Nyomtatott m2

1 000+

Elfogyott csoki

Csapatunk

Bak Zoltán

Dekoratőr

Balogh Lajos

Nyomdász

Boda Katalin

Pénzügyi előadó

Csaba Ildikó

Nyomdász

Cserta Viktor

Értékesítő

Hódi Barbara

Értékesítő

Hódi Tamás

Dekoratőr

Kovács Nikolett

Értékesítő

Kovács Zita

Ügyvezető

Molnár Bálint

Ügyvezető, tulajdonos

Molnár Dániel

Online Marketing

Muszáj Luca

Grafikus

Nagy Eszter

Ügyfélszolgálat

Török Tamás

Dekoratőr

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

 

Ügyfélszolgálat

Fontos számunkra, hogy elégedett legyen és projektjei színvonalas megoldásban részesüljenek. Ezért sokszor javaslunk alternatívákat is, hogy még jobban igazodjunk lehetőségeihez, elvárásaihoz.

Grafika

Tervezőgrafikus csapatunk minden igényt ki tud szolgálni, legyen az arculattervezés, nyomdai előkészítés vagy egy kész terv átültetése a kiválasztott termékre.

Gyártás

Mivel a gyártás szinte teljes egészében házon belül történik, így igen rövid határidőket tudunk tartani. Kérjük minden esetben előre jelezze, ha sürgősségi gyártást szeretne!

Bemutatóterem

Számos termékünk összeállítva megtekinthető 100m2-es bemutatótermünkben. Kollégáink szívesen bemutatják működésüket, szállíthatóságukat és minden fontos tudnivalóval ellátják Önt.

Kompetencia

Minden iparágban alapvető elvárás, hogy szakértői hozzáértéssel szolgálják ki az Ügyfeleket. Mi mind a négy kritikus fontosságú területen versenyképesek vagyunk: Display – Grafika – Nyomda – Dekor

Grátisz

Nálunk olyan kiegészítők és szolgáltatások is az „alapcsomag” részét képezik, melyek máshol csak különdíj fejében érhetőek el. Gondolunk itt többek között a grafikai ellenőrzésre, alapvető nyomdai előkészítésre, hordozótáskákra...

MEGRENDELŐINK

Büszkék vagyunk rá, hogy a multinacionális vállalatoktól kezdve a magánszemélyekig mindenki megtalálja nálunk a számítását. Hiszünk benne, hogy az a jó üzlet, amely mindkét fél számára ugyanolyan előnyös. Alábbiakban, a teljesség igénye nélkül láthatja azokat a közismert vállalatokat, akik minket választottak.

Rólunk mondták