Történetünk

Megújult weboldalunk

Megújult weboldalunk

Ha ezt olvassa, akkor minden bizonnyal a legújabb weboldalunkat használja. Reméljük elégedett az eredménnyel, minden tőlünk telhetőt megtettünk, hogy Ügyfeleink könnyedén elérhessék információs anyagainkat, leadhassák rendeléseiket. Immár a reszponzív kialakításnak köszönhetően, mobilkészülékről is személyre szabott felület áll rendelkezésre, egyedi navigációval és megjelenéssel. Megújult árlistánk könnyebben áttekinthető és fókuszban tartja a keresett termékvariációt. Nyomdai kalkulátorunk is kibővített funkcionalitással rendelkezik, így valós időben tervezheti meg rendeléseit, tájékozódhat mennyiségi kedvezményeinkről. Ezeken kívül még rengeteg fejlesztés történt ami ebbe a rövid cikkbe már nem férhet bele, de reméljük Ön rátalál és örömmel használja majd…

2020
Kínálatunk fejlesztése, bővítése

Kínálatunk fejlesztése, bővítése

Folyamatosan bővítjük kínálatunkat olyan megbízható európai gyártók termékeivel, melyek hiánypótlónak számítanak a magyar piacon. A hagyományos, jól bevált display megoldások mellett moduláris világító stand rendszereket is kínálunk, melyek összeállítása nem igényel különös szakértelmet és szerszámok használatát sem. Prémium megoldásainkat természetesen az Ügyfelek elvárásai hívták életre, így minden felmerülő igényt ki tudunk szolgálni. Legyen az a költséghatékonyság vagy a minden tekintetben prémium hatás elérése, készek vagyunk teljesíteni.

2019
Tervezés, előkészítés, kiszámíthatóság

Tervezés, előkészítés, kiszámíthatóság

Kezdünk hozzászokni, hogy a fejlesztéseket olyan sebességgel kell végrehajtanunk amilyen gyorsan az amortizáció következtében selejtezni kényszerülünk gépeinket. Előre kell gondolkodnunk és tervezett eszközbeszerzéseink következő lépcsőfoka két új EPSON vízbázisú nyomdagép lett. Nem csak nyomtatási sebességben, minőségben is hatalmas ugrásnak érezzük a fejlesztést. Továbbfejlesztettük vállalatirányítási rendszerünket is, hogy még hatékonyabb folyamatokkal támogassuk munkatársainkat.

2018
Felkészülés a tenderekre

Felkészülés a tenderekre

Raktárkészletünket oly mértékben növeltük, hogy a Reitter Ferenc utcai telephelyünk már nem volt elegendő az alapanyagok tárolására. Egyes elemekből több ezer darabot készleten tartani nagy logisztikai kihívás és megköveteli a naprakész készletkezelést is. Igyekeztünk karnyújtásnyira elhelyezni, termékeink átmeneti szálláshelyét, hogy a lehető legrövidebb idő alatt hozzáférhessünk és különböző termékvariációk születhessenek belőlük. Nyomdai alapanyagaink készletét is megemeltük, hogy a gyártó részlegünknek, így Ügyfeleinknek se kelljen beszállítói teljesítésre várniuk.

2017
Kültéri nyomdai kapacitás, házon belül

Kültéri nyomdai kapacitás, házon belül

Az új ügyféligényekre reagálva, kültéri nyomdatermékek gyártására alkalmas nyomtatóval bővítettük gépparkunkat. Mivel ez volt első nem vízbázisú nyomtatónk, ezért nagy körültekintéssel döntöttünk a Mimaki márkájú, eco szolvens nyomdagép mellett. A fogyasztói piacon ismeretlen, de professzionális, nagy formátumú piacon igen népszerű és kiforrott megoldást választottunk.

2016
Mindig van hova fejlődni

Mindig van hova fejlődni

Mindig nagy hangsúlyt fektettünk informatikai rendszerünkre. Termékeink gyártása és szolgáltatásaink minőségének magasan tartása zökkenőmentes ügymenetet követel meg. A modern géppark és a professzionális szoftverek magas rendelkezésre állást biztosítanak. De mindig van hova fejlődni. További Apple Macintosh számítógépeket helyeztünk üzembe, melyek a legmodernebb Adobe Creative Suite 6 szoftvercsomaggal a legelszántabb PC hívő grafikusaink szívét is megdobogtatták.

2015
Egy jó csapat aranyat ér

Egy jó csapat aranyat ér

2014 januárjától a Magyar Marketing Szövetség teljes jogú tagjává válva bővítjük szakmai ismereteinket. Telephelyünket bővítve, a nyomdai részleget egy közel 80m2-es új műhelybe költöztettük, az utómunka hatékonyságának javítása érdekében pedig prémium minőségű Neolam laminálógépet helyeztünk üzembe. De nem a gépek cégünk legfontosabb fogaskerekei! Csapatunk további nyomdai és dekorációs szakemberekkel bővült.

2014
Ügyfeleink és megrendeléseik száma meredeken növekszik

Ügyfeleink és megrendeléseik száma meredeken növekszik

Olyannyira, hogy ismét költözni kényszerültünk. Találnunk kellett egy olyan bázist, mely nagyságrendekkel nagyobb, miközben jól megközelíthető és nincs túl messze a jelenlegi 14. kerületi irodánktól. Így találtunk rá a jelenleg is otthonunkat adó Reitter Ferenc utcai telephelyre. 110m2-es irodával, bemutatóteremmel, valamint kényelmes dekorációs műhellyel, nyomdával és raktárral összesen 350m2 áll rendelkezésünkre. Az év végére további két Canon nyomdagép beszerzésével megdupláztuk nyomdai kapacitásunkat. Ennek köszönhetően képesek lettünk akár egy munkanap alatt teljesíteni a megrendelések döntő részét.

2013
Reagálunk a piaci igényekre

Reagálunk a piaci igényekre

Világossá vált számunkra, hogy a piaci igényeknek megfelelelő, minőségi reklámeszközök gyártásához hazai beszállítókon kívül import termékekre is nagy igény mutatkozik. A gondos minőség-ellenőrzést követően megkezdtük termékeink alapanyagait távolkeleti beszállítóktól importálni. A jelentős megrendelés állomány magával hozta raktárkészletünk növekedését és a második nyomdagépünk beszerzését. A jól bevált Canon iPF 9400-as típusra esett választásunk.

2012
Kreatív tervezés a mindennapokban

Kreatív tervezés a mindennapokban

Profi grafikusok érkeztek cégünkhöz, így megújult arculattal, Magyarországon elsőként hoztunk létre reklámipari webshopot, ami néhány kattintás közelségbe hozta a megrendeléseket. Ennek hála látványosan kevesebb árajánlatot kellett elkészítenünk, miközben megrendeléseink meredeken emelkedtek. Új grafikai szolgáltatásaink is elnyerték Ügyfeleink tetszését és egyre több arculat-, logó- és látványtervezést bíztak ránk.

2011
Új, nagyobb és szebb telephelyre költöztünk Szentendréről

Új, nagyobb és szebb telephelyre költöztünk Szentendréről

Budapest 14. kerületére esett a választásunk, könnyű megközelíthetősége miatt. A Szőnyi út 39. szám alatt 60m2-es iroda és 60m2-es dekorációs műhely került kialakításra. Megvásároltuk első Canon iPF 9000S típusú professzionális, vízbázisú nyomdagépünket, mely a valódi gyártóvá válás elkerülhetetlen eleme volt.

2010
Igazi garázscégként indultunk

Igazi garázscégként indultunk

A gyökereinknek köszönhetően nyitottuk meg irodánkat Szentendrén. Összesen 25m2-en kellett elférnie két íróasztalnak, dekorációs műhelynek és raktárnak. Ezt az időszakot a beszállítói hálózat kiépítésének, termékeink és szolgáltatásaink fejlesztésének szenteltük.

2007