Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 

Reklámzászló

Kültéri rendezvények, sportesemények elengedhetetlen kelléke a strandzászló, beach flag. A prémium minőségű modellek zászlórúdja alumíniumból és üvegszálas anyagból készül. Rögzítésükhöz többféle talpat is kínálunk. Reklámcélra szánt Napernyőnket már 1 db-tól, teljesen egyedi nyomtatott grafikával is rendelheti. Nagyméretű, vízzel tölthető talp biztosítja stabilitását. A különböző hosszúságokban rendelhető zászlófüzér esztétikus dekorációs kiegészítő. A zászlókészítést kedvező áron, rövid határidővel valósítjuk meg, mindig személyre vagy cégre szabott egyedi grafikák alapján!

Strandzászló csepp

Strandzászló csepp

Prémium minőségű, ötféle magasságban gyártott beach flag. A zászló rúdja üvegszálas anyagból készül, több tagból összeilleszve éri el teljes magasságát. A zászló alakját a nyomat formája határozza meg.

Magasság: 260, 340, 370, 400, 430 cm
Gyártási idő: 4-5 munkanap

Strandzászló uszony

Strandzászló uszony

Hétféle méretben gyártott, prémium minőségű strandzászló. Az üvegszálas műanyagból készült zászlórúd több tagból összeilleszve éri el teljes magasságát. A nyomat alakja határozza meg a zászló végleges formáját.

Magasság: 280, 400, 410, 460, 480 cm
Gyártási idő: 4-5 munkanap

Zászlófüzér

Zászlófüzér

Egyedi grafikával készített, díszítő vagy reklám funkciót betöltö zászlófüzér. A standard háromszög alakú zászlócskák 20 × 30 cm méretűek és két méterenként 5 db van felvarba belőlük. Az anyag hőollóval van elvágva.

Befoglaló méret: 20 × 30 cm
Gyártási idő: 3-8 munkanap

Napernyő

Napernyő

Egyedi grafikával, teljes felületén megnyomtatható mobil napernyő, vizzel tölthető talppal.

Magasság: 210 cm
Szélesség: 180 cm
Gyártási idő: 5 munkanap