Barion Pixel Óriás mobil zászló | Reklámeszköz.hu

Óriás mobil zászló

    5
1 értékelés

A legnagyobb méretű reklámzászlóval kültéri rendezvények középpontjába kerülhet. Teleszkópos zászlórúd, kisméretű hordtáskában, így személyautóban is szállítható.


Magasság:
415, 540 cm
Gyártási idő:
5 munkanap
99 900 Ft
Óriás mobil zászló árlista GYÁRTÁSI IDŐ ÁR WEBSHOP

80 × 300 cm, 415 cm - +

Szerkezet + nyomat 5 munkanap 99 900 Ft + áfa
Szerkezet, nyomtatás nélkül raktáron 82 000 Ft + áfa
Nyomatcsere, 80 × 300 cm 5 munkanap 19 200 Ft + áfa

110 × 330 cm, 540 cm - +

Szerkezet + nyomat 10 munkanap 115 000 Ft + áfa
Szerkezet, nyomtatás nélkül 10 munkanap 95 000 Ft + áfa
Nyomatcsere, 110 × 330 cm 5 munkanap 25 400 Ft + áfa

Grafikai tervezés - +

Egy verzió, két módosítás körrel rendelésre 10 000 Ft + áfa
Plusz verzió kör rendelésre 5 000 Ft + áfa
Plusz módosítás kör rendelésre 3 000 Ft + áfa
Grafika ellenőrzés, alapvető nyomdai előkészítés* rendelésre 0 Ft + áfa

Erős alumínium rudakból és masszív műanyag talpból álló mobil zászló, melynek órási reklámfelülete van és több mint 4 méter magasságig húzható ki. A zászló összeállítása egyszerű, körülbelül 5-10 perc alatt összeállítható, nem igényel szerszámokat vagy különösebb szakértelmet.

Az 50 literes vízzel vagy homokkal tölthető talp gondoskodik a zászló stabilitásáról.
A 415 cm magas mobil zászló műanyag talpa kerek formájú, és 3 ponton csatlakoztatható hozzá a teleszkópos zászlórúd. Az 540 cm magas óriás mobil zászló műanyag talpa a könnyebb szállítás érdekében két darabból áll, amit a középső oszlop tartó elemével lehet összefogatni.

Mit tartalmaz az ár?
Az óriás mobil zászló szerkezete 2 db bélelt hordtáskában szállítható, melyben minden alkatrész kényelmesen elfér. Ez minden zászlónkhoz alaptartozék. A zászlószerkezet a vízzel tölthető talpból, teleszkópos függőleges zászlórúdból, és a felső zászlókarból áll. A nyomat rögzítéséhez és kifeszítéséhez számos műanyag gyűrű, csúszásgátló gumigyűrű és zászlósúly is van a csomagban.

Nyomtatással együtt vásárolva az óriás mobil zászlót felállításra készen adjuk át.
A zászló nyomat 110g hurkolt poliészter, kültéri zászlóanyagból tartós szublimációs nyomdatechnológiával készítünk. Az így készült zászlóanyagok hajtogathatóak és kímélő programban moshatóak 40°C-ig, nem fog a festékréteg lekopni róla. A zászló egy oldalon nyomtatható, a hátoldalon a grafika tükörben, körülbelül 90% színtelítettséggel látszódik.

Ne aggódjon, hogy a zászló hátsó oldalán tükörben jelenik meg a grafika, mert

  • a zászló folyamatos mozgásban lesz, szélben forog, így több szemszögből is látni fogják,
  • az emberi szem néhány szavas feliratokat nagyon könnyen értelmez tükörolvasásban is,
  • egy céglogót színe és formája alapján azonnal felismerünk fordítva is.

Fontos
A talpat télen nem szabad vízzel feltölteni, csak száraz homokkal, illetve nem szabad tartósan hóba kihelyezni. Ugyanis ha a víz benne vagy körülötte megfagy, megrongálhatja a talpat. Az óriás mobil zászlókat 50-60 km/h szélterhelésig szabad használni, ennél nagyobb szélterheléstől óvni kell vagyis össze kell csukni, le kell szerelni.

Karbantartás, nyomatcsere
A zászló nyomatot alkalmai használat mellett is célszerű néha kimosni. Mosógépben kímélő programban 40°C-on szintetikus mosószerrel mosható. A zászló anyaga 100% poliészter. Vasalni csak alacsony hőfokon, és más anyagon keresztül szabad.
A vízzel tölthető talpat hagyja teljesen kiszáradni mielőtt elpakolja, így nem fog bepenészedni. A zászlót amikor nem használja, mindig a hordtáskájában tárolja, száraz, szoba-hőmérsékletű helyiségben.
A nyomatcseréhez a szerkezetet nem szükséges visszaszállítani irodánkba. Az új zászlóanyagot ringlizve, felhelyezésre készen adjuk át.

Grafikai tervezés
 mobil zászlóhoz
Számunkra természetes, hogy a nálunk megrendelt nyomdai termékekhez leadott nyomdai állományokat díjmenetesen ellenőrizzük gyártás előtt. A nyomdai állomány elkészítéséhez a grafikai segédletet a termék adatlap GRAFIKA menüpontjában találja.

Nincs grafikusa? Semmi baj, segítünk! Ismerje meg a tervezés folyamatát tájékoztató cikkünkből: Grafikai tervezés menete.
A grafikai tervezés ára tájékoztató jellegű, minden megrendeléshez egyeztetés és egyedi elbírálás szükséges. Referenciáink


A nyomdai szolgáltatás ára az alábbi grafikai szolgáltatásokat tartalmazza:

  • Grafika ellenőrzése (méret és felbontás szerint)
  • Alapvető nyomdai előkészítés* (pl. kifutó javítása, méretre igazítás, konvertálás a megfelelő nyomdai formátumra: 1:1 méretarány, 150 dpi, TIFF formátum, LZW tömörítéssel, egy rétegben, CMYK színmóddal)
  • Szükség esetén nézőkép kiküldése

Anyagleadásról bővebb információ...

Nincs grafikusa? Segítünk!
Amennyiben Ön nem rendelkezik ilyen méretű grafikával és szeretné, hogy elkészítsük, kérjük jelezze felénk és grafikus kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Grafikus szakembereknek
Amennyiben Ön vagy grafikusa készíti el a grafikát, az itt található, letölthető sablonok segítenek összeállítani a grafikai anyagot. A tömörített fájlban megtalálja a vektoros sablonokat .pdf, .ai, .eps formátumokban is, illetve az anyagleadással kapcsolatos egyéb hasznos információkat egy .doc fájlban.


Magaság Grafikai méret Talp helyigény
(szé × mé)
Szállítási méret Súly
415 cm 80 × 300 cm 62 × 62 cm Talp: 70 × 64 × 30 cm 7 Kg
Oszlop: 13 × 13 × 156 cm 5,5 Kg
540 cm 110 × 330 cm 80 × 80 cm Talp: 85 × 66 × 45 cm 9 Kg
Oszlop: 13 × 13 × 165 cm 7,5 Kg
Vélemény beküldéséhez jelentkezzen be, vagy regisztráljon!