Óriás mobil zászló

    5
1 értékelés

Több mint 4 méter magas, erős alumínium rudakből és masszív műanyag talpból álló óriási mobil zászló.


Magasság:
415 cm
Gyártási idő:
5 munkanap

Share this:

69 900 Ft
Óriás mobil zászló árlista GYÁRTÁSI IDŐ ÁR WEBSHOP

80 × 300 cm, 415 cm - +

Szerkezet + nyomat 5 munkanap 69 900 Ft + áfa
Szerkezet, nyomtatás nélkül raktáron 55 740 Ft + áfa
Nyomatcsere, 80 × 300 cm 5 munkanap 14 160 Ft + áfa

Grafikai tervezés - +

Egy verzió, két módosítás körrel rendelésre 10 000 Ft + áfa
Plusz verzió kör rendelésre 5 000 Ft + áfa
Plusz módosítás kör rendelésre 3 000 Ft + áfa
Grafika ellenőrzés, alapvető nyomdai előkészítés* rendelésre 0 Ft + áfa

Erős alumínium rudakból és masszív műanyag talpból álló mobil zászló, melynek órási reklámfelülete van és több mint 4 méter magasságig húzható ki. A zászló összeállítása egyszerű, körülbelül 5-10 perc alatt összeállítható, nem igényel szerszámokat vagy különösebb szakértelmet. Az 50 literes vízzel vagy homokkal tölthető talp gondoskodik a zászló stabilitásáról. Az alumínium rúd szerkezet és acél rögzítőcsavarok segítségével könnyen összeállítható. Az óriás mobil zászló 2 db bélelt hordtáskában szállítható, melyben minden alkatrész kényelmesen elfér.

Nyomat
A nyomat 110g hurkolt poliészter kültéri zászlóanyag, amit egy oldalon nyomtatunk, a hátoldalon a grafika tükörben, körülbelül 90% színtelítettséggel látszódik. A nyomatot az Ön grafikájával nyomtatva, használatra előkészítve, oldalán és tetején ringlikkel adjuk át.

Fontos
A vízzel vagy homokkal tölthető talpat télen nem szabad vízzel feltölteni, csak száraz homokkal, ugyanis ha a víz megfagy megrongálhatja a talpat. A mobil zászlót 50 km/h szélterhelésig szabad használni, ennél nagyobb szélterheléstől óvni kell vagyis össze kell csukni, le kell szerelni.


A nyomdai szolgáltatás ára az alábbi grafikai szolgáltatásokat tartalmazza:

  • Grafika ellenőrzése (méret és felbontás szerint)
  • Alapvető nyomdai előkészítés* (pl. kifutó javítása, méretre igazítás, konvertálás a megfelelő nyomdai formátumra: 1:1 méretarány, 150 dpi, TIFF formátum, LZW tömörítéssel, egy rétegben, CMYK színmóddal)
  • Szükség esetén nézőkép kiküldése

Anyagleadásról bővebb információ...

Nincs grafikusa? Segítünk!
Amennyiben Ön nem rendelkezik ilyen méretű grafikával és szeretné, hogy elkészítsük, kérjük jelezze felénk és grafikus kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Grafikus szakembereknek
Amennyiben Ön vagy grafikusa készíti el a grafikát, az itt található, letölthető sablonok segítenek összeállítani a grafikai anyagot. A tömörített fájlban megtalálja a vektoros sablonokat .pdf, .ai, .eps, .indd, .idml formátumokban is, illetve az anyagleadással kapcsolatos egyéb hasznos információkat egy .doc fájlban.


Grafikai méret Összeállított helyigény
(szé × mé × ma)
Szállítási méret Súly
80 × 300 cm 62 × 62 × 415 cm Talp: 70 × 64 × 30 cm 7 Kg
Oszlop: 13 × 13 × 156 cm 5,5 Kg
Vélemény beküldéséhez jelentkezzen be, vagy regisztráljon!