Barion Pixel Strandzászló - Easy | Reklámeszköz.hu

Strandzászló - Easy

  5
1 értékelés

Komplett, közepes méretű reklámzászló hordtáskában, kereszttalppal és vízzel tölthető extra súllyal!


Magasság:
215, 225 cm
Gyártási idő:
5 munkanap

Share this:

22 900 Ft
Strandzászló - Easy árlista GYÁRTÁSI IDŐ ÁR WEBSHOP

Csepp forma, 215 cm magas - +

Zászlórúd + talp + nyomat, 70 × 180 cm 5 munkanap 22 900 Ft + áfa
Nyomatcsere, 70 × 180 cm 5 munkanap 10 100 Ft + áfa
Szerkezet, nyomtatás nélkül raktáron 14 900 Ft + áfa

Uszony forma, 225 cm magas - +

Zászlórúd + talp + nyomat, 65 × 195 cm 5 munkanap 22 900 Ft + áfa
Nyomatcsere, 65 × 195 cm 5 munkanap 10 200 Ft + áfa
Szerkezet, nyomtatás nélkül raktáron 14 900 Ft + áfa

Grafikai tervezés - +

Egy verzió, két módosítás körrel rendelésre 10 000 Ft + áfa
Plusz verzió kör rendelésre 5 000 Ft + áfa
Plusz módosítás kör rendelésre 3 000 Ft + áfa
Grafika ellenőrzés, alapvető nyomdai előkészítés* rendelésre 0 Ft + áfa

Az Easy strandzászlót ügyfeleink visszajelzése alapján szabtuk a magyar piac igényeire. A könnyű rúdszerkezetből felépülő zászló egyféle méretben érhető el, melyre csepp vagy uszony formájú zászló nyomatot is rendelhet. A zászló rúdja 3 tagból áll, melyeket egymásba illesztve éri el a teljes magasságot. Az összehajtható kereszttalp kis helyet foglal szállításkor, a zászló stabilitásáról pedig a vízzel tölthető nehezék – 50 cm átmérőjű ballaszt talp gondoskodik, melynek térfogata körülbelül 12 liter, így teli töltve akár +12kg lesúlyozást jelent a strandzászló kereszttalpára. A talp színe fekete, és körülbelül 80 cm átmérőjű kihajtva. A bélelt, többzsebes, hosszában cipzáras hordtáskában a zászlórúd, a kereszttalp, a nyomat, és a vízzel tölthető ballaszt is kényelmesen elfér.

A zászló nyomatokat 110g hurkolt poliészterből készítjük, ahogy a legtöbb kültéri zászlónkat is. Az zászlóanyagot szublimációs eljárással nyomtatjuk, így hosszú távon számíthat rá: moshatja, hajtogathatja, vasalhatja az anyagot. Az UV sugárzásnak alapvetően ellenáll a nyomat, de színtartóssága attól függ, hogy milyen gyakran használja a zászlót. A folyamatosan kültéren használt zászlók gyorsabban elhasználódnak, mint az alkalmilag kihelyezett strandzászlók. A strandzászlókat biztonságosan 50 km / h szélterhelésig ajánljuk használni, a szélsőséges időjárási körülmények megrongálhatják a zászló anyagot, ilyenkor azt be kell szedni. A zászlónyomat egy oldalon van nyomtatva, felülete matt, hátoldalán a grafika tükörben látszik ~ 90% színtelítettséggel. A nyomatot a strandzászló rúdon lévő, állítható magasságú rögzítő gyűrűhöz kell kötözni, így lesz mindig egyenletesen feszes a nyomat.

Az Easy strandzászló összeállítása nagyon egyszerű, mindössze néhány lépésből áll!

 1. Vegye ki a táskából a zászlórudakat és illessze őket egymásba
 2. Húzza rá a zászlót a rúdra és alul a lekötözővel rögzítse a zászlórúdon található karikára.
 3. Az állítható magasságú lekötözőkarikát ha kell, állítsa be, hogy szép feszes legyen a nyomata
 4. Hajtsa ki a kereszttalpat, helyezze rá a vízzel tölthető ballasztot, majd ültesse a zászlórudat a talpra. FONTOS: a talp tetején egy fekete védőkupakot talál, melyet az első használatnál el kell távolítani.
 5. Töltse fel a vízzel tölthető talpat, majd zárja le a kupakkal.

FIGYELEM
A vízzel tölthető talpat télen nem szabad használni kültéren, ugyanis könnyen megfagy a benne lévő víz és megrongálhatja az anyagot.

Alaptartozékok

 • Minden Easy strandzászló ára tartalmazza a bélelt, többzsebes hordtáskát, a zászlórudat, a kereszttalpat és a vízzel tölthető ballasztot, komplett megoldást biztosítva ügyfeleinknek.
 • Nyomtatással együtt vásárolva a zászló nyomatot is legyártjuk az Ön grafikájával, csepp vagy uszony formában.

Nyomatcsere
Minden strandzászlóhoz tudunk gyártani kiegészítő vagy új nyomatokat szükség szerint. A korábban forgalmazott típusú, méretű strandzászlókhoz is rendelhet megfelelő méretű nyomatot, kérje a szabásmintát és egyedi ajánlatunkat értékesítőinktől.

Az Easy strandzászló talpa és alkatrészei nem kompatibilisek a Fiber-, Téglalap-, Promóciós strandzászlóinkkal!


A nyomdai szolgáltatás ára az alábbi grafikai szolgáltatásokat tartalmazza:

 • Grafika ellenőrzése (méret és felbontás szerint)
 • Alapvető nyomdai előkészítés* (pl. kifutó javítása, méretre igazítás, konvertálás a megfelelő nyomdai formátumra: 1:1 méretarány, 150 dpi, TIFF formátum, LZW tömörítéssel, egy rétegben, CMYK színmóddal)
 • Szükség esetén nézőkép kiküldése

Anyagleadásról bővebb információ...

Nincs grafikusa? Segítünk!
Amennyiben Ön nem rendelkezik ilyen méretű grafikával és szeretné, hogy elkészítsük, kérjük jelezze felénk és grafikus kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Grafikus szakembereknek
Amennyiben Ön vagy grafikusa készíti el a grafikát, az itt található, letölthető sablonok segítenek összeállítani a grafikai anyagot. A tömörített fájlban megtalálja a vektoros sablonokat .pdf, .ai, .eps formátumokban, illetve az anyagleadással kapcsolatos egyéb hasznos információkat egy .doc fájlban.


Strandzászlók méretei
Forma Tagok
száma
Grafikai
méret
Magasság Szállítási
méret
Nettó súly
Csepp 3 70 × 180 cm 215 cm 123 × 23 × 3 cm 1,2 Kg
Uszony 65 × 195 cm 225 cm

A zászló tartósságát növelő nyomdai hőkezelés miatt a fenti grafikai méretekhez képest a zászlóanyag ~ 2% mértékben zsugorodhat, így a fenti méretadatokhoz képest minimális eltérés előfordulhat. Ez gyártási sajátosság, minden hőkezelt zászlóanyag esetében. A nem hőkezelt anyagok kevésbé tartósak kültéren!

Vélemény beküldéséhez jelentkezzen be, vagy regisztráljon!