Barion Pixel Textil pop-up pult | Reklámeszköz.hu

Textil pop-up pult

    5
2 értékelés

Könnyen cserélhető textil nyomattal, nagyméretű pulttetővel és belső polccal rendelkező mobil kiállítási pult, melyre tépőzárral feszíthető a textil dekoráció.


Szélesség:
106 cm
Magasság:
100 cm
Gyártási idő:
5 munkanap

Share this:

95 900 Ft
Textil pop-up pult árlista GYÁRTÁSI IDŐ ÁR WEBSHOP

Standard pult - vászon hordtáskában - +

Textil dekorációval 5 munkanap 95 900 Ft + áfa
Szerkezet, nyomtatás nélkül raktáron 89 900 Ft + áfa

Standard pult - gurulós vászonbőröndben - +

Textil dekorációval 5 munkanap 115 900 Ft + áfa
Szerkezet, nyomtatás nélkül raktáron 99 900 Ft + áfa

Nyomatcsere - +

Textil dekorációval 5 munkanap 19 900 Ft + áfa

Grafikai tervezés - +

Egy verzió, két módosítás körrel rendelésre 15 000 Ft + áfa
Plusz verzió kör rendelésre 5 000 Ft + áfa
Plusz módosítás kör rendelésre 3 000 Ft + áfa
Grafika ellenőrzés, alapvető nyomdai előkészítés* rendelésre 0 Ft + áfa

A „pop-up” displayek elnevezése a harmonikaszerűen összecsukható alumínium vázra utalnak, amit egy pillanat alatt össze lehet állítani. Igen népszerű mobil reklám megoldás, így a pop-up termékcsaládban számos sajtófal és kínáló pult is megtalálható. A textil pop-up pult nagy méretű pultfelülete és belső polca alkalmassá teszi termékbemutatókon, rendezvényeken regisztrációs pultként, vagy exkluzív üzletberendezésként való használatát is.

Mindössze 3 fő alkatrészből áll, így összeállítása nagyon egyszerű. Tekintse meg videónkat is!

  1. Vegye ki a szállítóbőröndből az alumínium szerkezetet és helyezze a földre. A pult szerkezet teteje meg van jelölve egy felirattal.
  2. Húzza szét a rácshálót, majd pattintsa egymásba a pult 4 sarkában lévő fekete akasztóelemeket.
  3. Feszítse fel a textil nyomatot a rávarrt tépőzárnál fogva. Ha kényelmesebb, akkor fektesse le a pultot a földre.
  4. Hajtsa le a két polctartó konzolt és ültesse rá a polcot.
  5. Helyezze a pult tetejére a pulttetőt.

A pult erős alumínium szerkezete közepes (~ 15 kg) teherbírással rendelkezik, laptop állomásként vagy aláírásgyűjtésre, regisztrációra, termékbemutatókra ideális választás. A textil pop-up pult hátoldala nyitott, és minden pult alapára tartalmaz egy polcot, amelyhez így csak hátulról lehet hozzáférni. A textilpultot beltéri használatra javasoljuk, hiszen a bútorlap pultteteje nem vízálló.

Miért ideális megoldás a Textil pop-up pult?
A szerkezethez egyszerre több nyomatot is rendelhet, amiket bárhol kicserélhet, dekoratőri segítség nélkül. A pult maximálisan felhasználóbarát: a pult alján lévő szintezőlábakkal a pult egyenetlen talajon is stabilan megáll.
 

A textil pop-up pultot kétféle típusban is forgalmazzuk

Standard pult - vászon hordtáskában

A Textil pop-up pult felépítése ennek a típusnak is hasonló, mindössze néhány alkatrészében van apróbb különbség, illetve a hordtáskájában. A bélelt nagyméretű vászon táskában a pult minden alkatrészét tudja kézben szállítani. 
A bútorlap pulttető fekete színű, a textil pult polca pedig egy megfelelő teherbírású cellás műanyag lemez.

Standard pult - gurulós vászonbőröndben

A Textil pop-up pult szerkezetet kényelmesen szállíthatja a bélelt, kerekeken guruló szállítóbőröndben, mely minden pop-up pulthoz alaptartozék. A bőröndben több zseb és béléspanel is található, minden alkatrészt biztonságosan szállíthat benne: alumínium rácshálót, pulttetőt, polcot és a textil nyomatot is.
A Textil pop-up pult bútorlap teteje fekete színű, faerezetes mintázattal rendelkezik, ahogy a pult polca is fekete színű bútorlapból készül.


Nyomtatással együtt vásárolva a pultot összeállítása készen adjuk át.
A pult nyomata 210 g / m2 poliészter textilanyag, mely sűrű szövésű, felületén fotóminőségben jelenik meg grafikája. Szublimációs azaz hőtranszfer technológiával nyomtatjuk: a festék a textil anyag szálszövésébe köt bele, így a nyomat hajtogatható és mosható, nem fog a festékréteg leperegni. Tépőzárat a nyomat hátoldalára varrjuk fel, így az könnyen rögzíthető.

Karbantartás, nyomatcsere
A pult bútorlap tetejét és polcát mosogatószeres mikroszálas törlőronggyal ajánljuk tisztítani. A pult nyomata mosógépben kímélő programban 40°C-on mosható szintetikus mosószerekkel. A textil anyaga 100% poliészter, így vasalni csak alacsony hőfokon, más textílián keresztül ajánljuk!
A nyomatcseréhez a szerkezetet nem szükséges visszaszállítani irodánkba. Az új nyomatot tépőzárakkal ellátva, felhelyezésre készen adjuk át.

Grafikai tervezés
 pop-up pultra
Számunkra természetes, hogy a nálunk megrendelt nyomdai termékekhez leadott nyomdai állományokat díjmenetesen ellenőrizzük gyártás előtt. A nyomdai állomány elkészítéséhez a grafikai segédletet a termék adatlap GRAFIKA menüpontjában találja. Ha nincs grafikusa, mi segítünk! Ismerje meg a tervezés folyamatát tájékoztató cikkünkből: Grafikai tervezés menete A grafikai tervezés ára tájékoztató jellegű, minden megrendeléshez egyeztetés és egyedi elbírálás szükséges. Referenciáink


A nyomdai szolgáltatás ára az alábbi grafikai szolgáltatásokat tartalmazza:

  • Grafika ellenőrzése (méret és felbontás szerint)
  • Alapvető nyomdai előkészítés* (pl. kifutó javítása, méretre igazítás, konvertálás a megfelelő nyomdai formátumra: 1:1 méretarány, 150 dpi, TIFF formátum, LZW tömörítéssel, egy rétegben, CMYK színmóddal)
  • Szükség esetén nézőkép kiküldése

Anyagleadásról bővebb információ...

Nincs grafikusa? Segítünk!
Amennyiben Ön nem rendelkezik ilyen méretű grafikával és szeretné, hogy elkészítsük, kérjük jelezze felénk és grafikus kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Grafikus szakembereknek
Amennyiben Ön vagy grafikusa készíti el a grafikát, az itt található, letölthető sablonok segítenek összeállítani a grafikai anyagot. A tömörített fájlban megtalálja a vektoros sablonokat .pdf, .ai, .eps formátumokban is, illetve az anyagleadással kapcsolatos egyéb hasznos információkat egy .doc fájlban.


CsatolmányMéret
Textil pop-up pult - Grafikai segédlet2.28 MB

Az alábbi táblázatban megtalálja összefoglalva a Textil pop-up pult méreteit minden fontos adattal együtt.

Szélesség Mélység Pultlap
magassága
Pultlap
mérete
Nyomat Teherbírás
Pult Polc
106 cm 40 cm 100 cm 106 × 40 cm Poliészter textil 210 g/m2
tépőzárral ellátva
~ 15 Kg ~ 5 Kg

 

A pop-up textil pultok szállítási paraméterei eltérnek a választott szállítóeszközhöz mérten.

Szállítási információ
Típus Csomagméretek Súly A pult alkatrészeit a gurulós vászonbőröndben lévő tépőzáras szalagokkal mindig rögzítse le, így szállítás során nem sérül a pulttető! Az adott hordozóeszközben a pop-up textil pult szerkezet minden alkatrésze és a nyomata is kényelmesen szállítható, 1 db csomagban.
Vászon hordtáskában 110 × 42 × 21 cm ~ 12 Kg
Gurulós vászonbőröndben 115 × 45 × 26 cm ~ 18 Kg
Vélemény beküldéséhez jelentkezzen be, vagy regisztráljon!
Az alábbi videóban a vászon bőröndös verziót láthatja. A vászon hordtáskás verzió összeszerelése megegyezik az alábbival.