Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 

PIXLIP LED Pult - S

új

Új termék
Kétoldalon dekorált világító pult, ami egyetlen hordtáskában elfér és az összeállításához sem kell szerszám.
 
Befoglaló méretek (szélesség, mélység): 100 × 40 cm
Magasság (pultlap): 103 cm
Gyártási idő: 8-10 munkanap

Leírás

Újrahasznosítható és erős műanyag profilokból készült pultrendszer, melynek összeállításához nincs szükség szerszámra vagy különösebb szakértelemre. Az alkatrészeket egymásba kell csúsztatni, hogy a négyzet alakú keretet megkapjuk, melyre a lábak és a pulttető rácsúsztatható és fixen rögzíthető.
A pultlap kérhető fekete vagy fehér színben is. A pult kerete csak fehér színben érhető el.
 
A pultba épített erős LED világítás a nyomat teljes felületén és mindkét oldalon homogén fényt ad. A kábeleket egy ponton kell bekötni a keret belsejébe, a trafó és kb 3 méter kábel villásdugóval, a pulton kívül helyezkedik el.
 
A PIXLIP S méretű világító pult alapvetően egy beltéri reklámeszköz. A kifejezetten kültéren is használható pult trafója és LED modulja IP67 érintésvédelmi szabványnak megfelelő, valamint a kültéri biztonságos rögzítéshez 2 db ballaszt talp is tartozék.
 
A textil nyomat szélére varrt szilikoncsíkot a profilba kell nyomni, ez tartja helyén a nyomatot. A pultra egyszerre maximum 2 db nyomat helyezhető el.
 
A világító pult kompatibilis a PIXLIP rendszer többi elemével, háttérfalával. Teljes termékkínálat.
 
Világító pult PIXLIP - S méretben
Összeszerelt helyigény
Szélesség Mélység Pultlap magassága Korona magassága Pultlap mérete Teherbírás
100 cm 40 cm 103 cm nincs korona 100 × 40 cm ~ 5 Kg
Szállítási információk
1 csomag / 1 hordtáska A textil nyomatokat mindig grafikával befelé tekercselje!
Súly: ~ 12 Kg
Csomagméret: 106 × 20 × 43 cm

A nyomtatás minőségét kétféle technológia közül választhatja ki
  • Szublimált nyomatok – ez a nyomdatechnológia a textilekbe hőkezeléssel rögzíti a festékanyagot. Az így készült nyomatot akár hajtogatva is szállíthatja, könnyebben kezelhetőek.
  • UV nyomatok – ezzel a technológiával a textil felszínén ül meg a vastagabb festékréteg így a nyomat színe élénkebb. Hátránya, hogy a nyomatot csak tekercselve szállíthatja.
 
Oldalpanel
Ezt a műanyag elemet a keretprofilok élére ragaszthatja, és bármilyen egyedi grafikával elláthatóak. Az ár 2 db oldalpanel nyomtatását tartalmazza. 
 
Tisztítás
A nyomatok felületét puha, enyhén nedves tisztítóronggyal, illetve az általános kereskedelemben kapható mosogatószerekkel tisztíthatja. Az erősebb oldószereket és a dörzsölést kerülje. Mosógépben nem moshatóak.
 
Tárolás
A nyomatok érzékenyek az extrém hidegre vagy melegre, illetve a hőingadozásra. Ezért igyekezzünk állandó szobahőmérsékleten tárolni, szállítani és használni. Fagypont alatti hőmérsékleten ne használjuk a terméket, ugyanis a festékréteg a hideg hatására berepedezik!
 
Az ár tartalmazza
  • Szerkezet, nyomtatás nélkül vásárlása esetén: 1 db hordtáska, 1 db pulttető, 4 db 90 cm profil, 4 db sarokelem, 2 db talp, 1 db LED modul*, 1 db trafó, 1 db EU aljzat*, 8 db nyomatrögzítéshez szükséges sarokelemek, kábelkivezető nyílások betakarásához 6 db sapka.
    *Kültéri világító pult esetén IP67 érintésvédelmi szabvány szerinti elektromos alkatrészek és 2 db homokkal tölthető ballaszt talp is a csomag része.
  • Nyomtatással együtt rendelve a fenti alkatrészek mellé 2 db használatra előkészített nyomatot is átadunk.

Árlista

 

Dokumentáció

Anyagleadás
 
Az itt található, letölthető dokumentáció segítségével elkészítheti vagy megfelelő méretre igazíthatja meglévő grafikai anyagát. Amennyiben Ön nem rendelkezik ilyen méretű grafikával és szeretné, hogy elkészítsük, kérjük jelezze felénk és grafikus kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!
 
 

Összeállítási útmutatók

Videó