Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 

PIXLIP LED Pult - L

új

Új termék
Nagy teherbírású, polcokkal ellátott világító pult, amely kettő hordtáskában szállítható.
 
Befoglaló méretek (szélesség, mélység): 104 × 40 cm
Magasság (pultlap): 103 cm
Gyártási idő: 8-10 munkanap

Leírás

Erős műanyag profilokból és bútorlap oldallemezekből készült világító pultrendszer, ami szerszámok nélkül összeállítható. Az alkatrészek egymásba csúsztathatóak, csavarozásra nincs szükség. A polcok rögzítőcsúszkákon stabilan ülnek meg, így például nagyobb mennyiségű szóróanyag tárolására is alkalmas. A pult színe fehér, ahogy a pulttető is.  A pult hátul nyitott, és a frontoldala dekorálható egy könnyen kicserélhető textil nyomattal.
 
A pultba épített erős LED világítás a nyomat teljes felületén homogén fényt ad. A kábeleket egy ponton kell bekötni a keret belsejébe, a trafó és kb 3 méter kábel villásdugóval, a pulton kívül helyezkedik el.
 
A PIXLIP L méretű világító pultja egy beltéri reklámeszköz. Az S méretű pult esetében elérhető kültéri kivitelben: Termékinformáció
 
A textil nyomat szélére varrt szilikoncsíkot a profilba kell nyomni, ez tartja helyén a nyomatot. A pult frontoldala dekorálható egy darab nyomattal.
 
A világító pult kompatibilis a PIXLIP rendszer többi elemével, háttérfalával. Teljes termékkínálat.
 
Világító pult PIXLIP - L méretben, polcokkal
Összeszerelt helyigény
Szélesség Mélység Pultlap magassága Polcok száma Pultlap mérete Teherbírás
104 cm 40 cm 103 cm 2 db 100 × 40 cm ~ 20 Kg
Szállítási információk
2 csomag / 2 hordtáska A textil nyomatokat mindig grafikával befelé tekercselje!
Súly: ~ 35 Kg
Csomagméret: 106 × 20 × 43 cm
120 × 20 × 43 cm

A nyomtatás minőségét kétféle technológia közül választhatja ki
  • Szublimált nyomatok – ez a nyomdatechnológia a textilekbe hőkezeléssel rögzíti a festékanyagot. Az így készült nyomatot akár hajtogatva is szállíthatja, könnyebben kezelhetőek.
  • UV nyomatok – ezzel a technológiával a textil felszínén ül meg a vastagabb festékréteg így a nyomat színe élénkebb. Hátránya, hogy a nyomatot csak tekercselve szállíthatja.
 
Tisztítás
A nyomatok felületét puha, enyhén nedves tisztítóronggyal, illetve az általános kereskedelemben kapható mosogatószerekkel tisztíthatja. Az erősebb oldószereket és a dörzsölést kerülje. Mosógépben nem moshatóak.
 
Tárolás
A nyomatok érzékenyek az extrém hidegre vagy melegre, illetve a hőingadozásra. Ezért igyekezzünk állandó szobahőmérsékleten tárolni, szállítani és használni. Fagypont alatti hőmérsékleten ne használjuk a terméket, ugyanis a festékréteg a hideg hatására berepedezik!
 
Az ár tartalmazza
  • Szerkezet, nyomtatás nélkül vásárlása esetén: 2 db hordtáska, 4 db 90 cm profil, 4 db sarokelem, 2 db bútorlap oldallemez, 1 db bútorlap pultlap, 2 db bútorlap polc, 1 db fényzáró fehér textil hátulra, 1 db LED modul, 1 db trafó, 1 db EU aljzat, 8 db nyomatrögzítéshez szükséges sarokelem.
  • Nyomtatással együtt rendelve a fenti alkatrészek mellé 1 db felhelyezésre előkészített nyomatot is átadunk.

Árlista

 

Dokumentáció

Anyagleadás
 
Az itt található, letölthető dokumentáció segítségével elkészítheti vagy megfelelő méretre igazíthatja meglévő grafikai anyagát. Amennyiben Ön nem rendelkezik ilyen méretű grafikával és szeretné, hogy elkészítsük, kérjük jelezze felénk és grafikus kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!
 
 

Összeállítási útmutatók

Videó