Barion Pixel Economy kordonoszlop | Reklámeszköz.hu

Economy kordonoszlop

    5
5 értékelés

Beépített szalagkazettával rendelkező, 8 Kg tömegű kordonoszlop fekete vagy króm színben. A szalag színe fekete. Beltéri használatra javasoljuk.


Szélesség:
250 cm
Magasság:
93 cm
Gyártási idő:
raktáron

Share this:

20 900 Ft
Economy kordonoszlop árlista GYÁRTÁSI IDŐ ÁR WEBSHOP

Fekete színű oszlop - +

Fekete színű szalaggal raktáron 20 900 Ft + áfa

Króm színű oszlop - +

Fekete színű szalaggal raktáron 20 900 Ft + áfa

Kiegészítők - +

Információs tábla - A4, fekete színben raktáron 11 400 Ft + áfa
Információs tábla - A4, króm színben raktáron 11 900 Ft + áfa

Könnyített talppal rendelkező, gazdaságos kordonoszlop, beépített szalagkazettával, melyből a fekete színű szalag 250 cm hosszúságban húzható ki. Mivel a szalagkazetta már be van építve a kordonoszlopba, így nem szükséges hozzá azt külön beszereznie, vagy beszerelnie. Az oszlopok feketére porfestett felülettel, vagy króm színben is rendelhetőek. A fekete kordonoszlopok és info táblák matt felületűek, a króm oszlopok és info táblák fényesek. Tisztításuk enyhén nedves mikroszálas törlőkendővel javasolt. Az economy kordonoszlopokba épített szalag vastag, gyöngyvászon anyag, mely tartós, mindennapi használatra van kifejlesztve.

Használatra kész
A terméket az első használat előtt össze kell szerelni, melyhez minden szükséges szerszámot és alkatrészt a csomagban talál. A kordonoszlop talp része és az oszlop külön található a csomagban. Tulajdonképpen ezt a két elemet kell csak összecsavarozni.

Felhasználása
Minden oszlop egyforma kivitelű, könnyen egymáshoz illeszthető: a kordonoszlopok tetején 1 db kihúzható szalag és 3 db fogadóegység található. Ezekbe a fogadóegységekbe lehet beakasztani egy másik kordonoszlop szalagját, így egy oszlophoz, maximum 3 szalagot tud csatlakoztatni. Az oszlopokat beltéren lehet használni.

Okos kialakítás
Hogy a kordonoszlopokat véletlenül ne lehessen megbontani, a szalagkazetta végén egy pattintó zár rögzíti a szalagot a fogadóegységbe. Ha meg akarja bontani a kordonoszlop installációt, a zárat meg kell húzni, ezután könnyen leakaszthatóvá válik a kordonszalag.

Fontos

  • Az Economy kordonoszlop nem sorolható össze a Standard kordonoszloppal és kordonszalaggal!
  • Az Economy kordonoszlophoz tartozó A4 információs tábla szintén nem kompatibilis más típusú kordonoszloppal.
Mit tartalmaz a kordonoszlop ára?
A fenti egységárak mindig 1 db oszlop vásárlására vonatkoznak, beépített szalagkazettával. Ezen a képen például 2 db kordonoszlop található használat közben, egymás mellé sorolva. Bármennyi kordonoszlopot elhelyezhet egymás mellé sorolva, így akár nagyobb tömeg ügyfélirányítását is meg tudja oldani.

Az A4 méretű kétoldalas információs táblák a kordonoszlopok tetejére illeszthetőek, anélkül, hogy gátolnák a szalagkazetta használatát. Az információs táblákat opcionálisan külön vásárolhatja meg, minden egyes kordonoszlop tetejére 1 db info tábla helyezhető el. Az információs táblákba felülről lehet becsúsztatni a plakátot, melyet mind a két oldalon egy-egy víztiszta plexi előlap véd. A nyomatok cseréje így nagyon egyszerű, nem szükséges hozzá szerszám vagy különösebb szakértelem.


Talp átmérője (A) Magasság (B) Oszlop átmérője Szalag hossza Súly
35 cm 93 cm 7,5 cm 250 cm 8 Kg

 

Vélemény beküldéséhez jelentkezzen be, vagy regisztráljon!