Barion Pixel Standard kordonoszlop | Reklámeszköz.hu

Standard kordonoszlop

    5
7 értékelés

Kihúzható szalaggal ellátott, 11 Kg súlyú kordonoszlop, fekete vagy króm színben. Fekete, piros, kék, zöld vagy sárga színű szalaggal is rendelhető.


Szélesség:
270 cm
Magasság:
103,5 cm
Gyártási idő:
10 munkanap

Share this:

23 900 Ft
Standard kordonoszlop árlista GYÁRTÁSI IDŐ ÁR WEBSHOP

Króm színű oszlop - +

Fekete színű szalaggal 10 munkanap 23 900 Ft + áfa
Piros színű szalaggal 10 munkanap 23 900 Ft + áfa
Kék színű szalaggal 10 munkanap 23 900 Ft + áfa
Zöld színű szalaggal 10 munkanap 23 900 Ft + áfa
Sárga színű szalaggal 10 munkanap 23 900 Ft + áfa

Fekete színű oszlop - +

Fekete színű szalaggal 10 munkanap 23 900 Ft + áfa
Piros színű szalaggal 10 munkanap 23 900 Ft + áfa
Kék színű szalaggal 10 munkanap 23 900 Ft + áfa
Zöld színű szalaggal 10 munkanap 23 900 Ft + áfa
Sárga színű szalaggal 10 munkanap 23 900 Ft + áfa

Információs tábla - +

A4 méretben, króm színben 10 munkanap 10 900 Ft + áfa
A4 méretben, fekete színben 10 munkanap 10 900 Ft + áfa

Elegáns krómozott felülettel vagy fekete színűre porfestett színben is rendelhető Standard kordonoszlop. Remek választás olyan üzletbelsőkbe, ahol minél kevesebb oszlop felhasználásával, minél nagyobb területet szeretnénk leválasztani. A kordonoszlopokba beépített 270 cm hosszú szalagkazetta kiváló minőségű, rugalmas gyöngyvászon textil, mely mindennapi használatra van kifejlesztve. A Standard kordonoszlopokba már be van építve a szalagkazetta, így nem szükséges hozzá azt külön megvásárolni. Ha a kordonoszlopok tetejére plusz információt szeretne elhelyezni, akkor választhat az oszlophoz színben hozzá illő A4 grafikai méretű információs táblát. Az oszlopok tisztítása enyhén nedves mikroszálas törlőkendővel javasolt.

Használatra kész
A terméket az első használat előtt össze kell szerelni, melyhez minden szükséges szerszámot és alkatrészt a csomagban talál. A kordonoszlop talp része és az oszlop külön található a csomagban. Tulajdonképpen ezt a két elemet kell csak összecsavarozni.

Felhasználása
Minden oszlop egyforma kivitelű, könnyen egymáshoz sorolható: a kordonoszlopok tetején 1 db kihúzható szalag és 3 db fogadóegység található. Ezekbe a fogadóegységekbe kell beakasztani a másik kordonoszlop szalagját. Egy oszlophoz maximum 3 szalagot tud csatlakoztatni. Az oszlopokat beltéren lehet használni.

Okos kialakítás
Hogy a felállított kordonoszlopokat véletlenül ne bontsák meg a járókelők, a szalagkazetta végén egy pattintó zár rögzíti a szalagot a fogadóegységbe. Ha meg akarja bontani a kordonoszlop installációt, a zárat meg kell húzni, ezután könnyen leakaszthatóvá válik a kordonszalag.

Fontos

Mit tartalmaz a kordonoszlop ára?
A fenti egységárak mindig 1 db oszlop vásárlására vonatkoznak, beépített szalagkazettával. A szalag színe arculatához illően választható: fekete / sárga / kék / zöld / piros színben. Ezen a képen például 2 db kordonoszlop található használat közben, egymás mellé sorolva. Bármennyi kordonoszlopot elhelyezhet egymás mellé sorolva, így akár nagyobb tömeg ügyfélirányítását is meg tudja oldani.

Az A4 méretű kétoldalas információs táblák a kordonoszlopok tetejére illeszthetőek, anélkül, hogy gátolnák a szalagkazetta használatát. Az információs táblákat opcionálisan külön vásárolhatja meg, minden egyes kordonoszlop tetejére 1 db info tábla helyezhető el. Az információs táblákba felülről lehet becsúsztatni a plakátot, melyet mind a két oldalon egy-egy víztiszta plexi előlap véd. A nyomatok cseréje így nagyon egyszerű, nem szükséges hozzá szerszám vagy különösebb szakértelem.


Talp átmérője (A) Magasság (B) Oszlop átmérője Szalag hossza Súly
36 cm 103,5 cm 7,5 cm 270 cm 11 Kg

Vélemény beküldéséhez jelentkezzen be, vagy regisztráljon!