Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 

Zászlófüzér

Egyedi grafikával készített, díszítő vagy reklám funkciót betöltö zászlófüzér. A standard háromszög alakú zászlócskák 20 × 30 cm méretűek és két méterenként 5 db van felvarba belőlük. Az anyag hőollóval van elvágva.

Befoglaló méret: 20 × 30 cm
Gyártási idő: 3-8 munkanap

Leírás

Reklám vagy díszítő funkciót ellátó zászlófüzér. Az egyedi grafikával nyomtatott hurkolt poliészter zászlóanyag hőollóval van háromszög vagy téglalap alakúra vágva, hogy ne rojtosodjon ki a széleken, és fehér színű danúbia szalagra vannak varrva.

Feltüntetett árak
A füzéren lévő zászlócskák 30 cm magasak és 20 cm szélesek, de eltérő méretben is elkészíthetőek. Két méterenként 5 db zászló van egymás mellé varrva – azaz egységes 20 cm térközzel. Az ettől eltérő kivitelek esetében az árakat a zászlócskák sűrűsége (darabszáma) befolyásolja, nem a szalag teljes mérete!
Pl.: 10 méteres zászlófüzér esetében 20 cm térközzel varrva 25 db zászlócska van a szalagra varrva + kb 2 - 2 méternyi danúbia szalag a széleken a rögzítéshez.
 
Az alapanyag színe fehér, de logó vagy felirat nélkül is bármilyen egyedi színben nyomtatható! A színek meghatározásánál kérjük PANTONE kódokat megadni.
Az alapanyag szálszövése miatt a nagyon vékony vonalak, kis méretű betűk nem lesznek olvashatóak! Ajánlott minimum 10 pt betűk / 3 mm vastag vonalak alkalmazása!
 
A dokumentáció menüpontban található sablonok segítségével méretre igazíthatja a nyomdai anyagot. Fontos, hogy többféle grafika esetén látványtervet is mellékeljen, a zászlók kívánt sorrendjéről!
 
Füzér teljes hossza Távolság a zászlócskák között Zászlócskák össz. mennyisége
10 méter 20 cm 25 db
20 méter 50 db
30 méter 75 db
50 méter 125 db
100 méter 250 db

Árlista

 

Dokumentáció

Anyagleadás

A lap alján található, letölthető dokumentáció segítségével elkészítheti vagy megfelelő méretre igazíthatja meglévő grafikai anyagát. Amennyiben Ön nem rendelkezik ilyen méretű grafikával és szeretné, hogy elkészítsük, kérjük jelezze felénk és grafikus kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Zászlófüzér - háromszög dokumentáció

Zászlófüzér - téglalap dokumentáció