Barion Pixel weboldal készítés | Reklámeszköz.hu

weboldal készítés

Üdvözöljük új weboldalunkon!

2020. január 25.


Ha ezt olvassa, akkor minden bizonnyal a legújabb weboldalunkat használja. Reméljük elégedett az eredménnyel, minden tőlünk telhetőt megtettünk, hogy Ügyfeleink könnyedén elérhessék információs anyagainkat, leadhassák rendeléseiket.

Immár a reszponzív kialakításnak köszönhetően, mobilkészülékről is személyre szabott felület áll rendelkezésre, egyedi navigációval és megjelenéssel.

Tovább olvas

Webfejlesztésben is otthon vagyunk!

2017. november 27.


A Reklámeszköz.hu erősíteni kívánja jelenlétét online marketing területen is. 2015 közepétől bővítettük szolgáltatásainkat és a felmerülő ügyféligények maradéktalan kiszolgálása érdekében további online marketing szolgáltatásokkal bővítettük portfóliónkat.

A reklámeszköz.hu korábbi stratégiája ebben a piaci szegmensben is érvényesül; a minőségi szolgáltatások mellett költséghatékony megoldásokat biztosítunk megrendelőink részére.

Tovább olvas

ONE LOG: régi értékek, új arculattal

2015. augusztus 14.


Újabb weboldal került ki a Reklámeszköz.hu műhelyéből. A nemzetközi szállítmányozással foglalkozó ONE LOG Hungary weboldala május óta népszerűsíti a 17 éves vállalat szolgáltatásait. A közúti-, légi-, tengeri-, és kombinált áruszállítást végző vállalat már bemutatkozó soraiban is profizmust, precizitást és rutint sugároz megrendelői felé. E szemléletet tükröző weboldal elkészítésére adott megbízást a Reklámeszköz.hu szakembereinek.

Tovább olvas


Webfejlesztés: Dawcul.co.hu

2015. február 10.


A Dawcul név ugyan nem olyan jól ismert szigetországi cégnév a magyarok körében, mint a British Petrol vagy éppen a Tesco, de ez tökéletesen érthető. A vállalat ugyanis a nehézipari cégek életét segítő megoldásokra szakosodott. Ide tartozik például a „katalizátor tartó kosár”, a „demiszter cseppleválasztási technika” és a „tűzálló falazat”. Lássuk, be ezek közül tényleg ez utóbbi ismerős a laikus olvasó számára.

Tovább olvas