Barion Pixel sajtófal | Reklámeszköz.hu

sajtófal


Sajtófalak újrahasználata

2016. február 04.


A sajtófalak sokoldalú felhasználását bizonyítja a 13. kerületi Önkormányzat minapi megrendelése. A vállalatunknak is otthont adó kerület azzal bízott meg minket, hogy a 2008-ban, 80 éves korában elhunyt, magyar származású amerikai képviselőre, Tom Lantosra megemlékező pop-up falat készítsünk.

Tovább olvas

Olimpiai bajnok mögé álltunk

2015. szeptember 22.


Kósz Zoltán, a 2000-ben, Sidney-ben aranyérmes vízilabda csapat kapusa éppen tíz évvel ezelőtt alapította meg a szintén legendás játékossal, Petőváry Zsolttal a KÓPÉ vízilabda egyesületet, amelynek célja, hogy a Dunakanyarban élő gyerekekkel megszerettesse a pólót. A sportkör hamar népszerű lett a környéken élő iskolások körében, így az sem véletlen, hogy szeptember 12-én telt ház előtt ünnepelték a megalakulás jubileumát.

Tovább olvas

Nyár, dinnye, szeletem

2015. július 27.


Idén nyáron a négyhetes népszerűsítő kampány révén 20 százalékkal nőtt a magyarországi dinnye-fogyasztás, és ebben a mi kezünk is egy kicsit benne van. Mindamellett, hogy a Reklámeszköz.hu ebédlőjében naponta fogyasztunk dinnyét, a kampányhoz használt „étvágygerjesztő” Pop-up sajtófal, valamint a Roll-upok és a strandzászlók is nálunk készültek. A „nyár, dinnye, szeletem” szlogennel futó kampány zánkai záró sajtótájékoztatója az országos média híreibe is bekerült!

Tovább olvas

Tippek és trükkök displayek grafikai tervezéséhez

2014. december 01.


A kiállításra vagy promócióra készülő cégek ügymenetében kulcskérdés, hogy az elkészített grafika vajon alkalmas-e a felhasználásra a reklámberendezéseken. Minden reklámeszköznek megvan ugyanis a maga speciális grafikai igénye: például a kifutó mérete, szegmentáció, illesztés vagy kitakart - nem látható - felületeik. Az olvasók sikeréhez az alábbi rövid áttekintés és néhány azonnal bevethető fogás mindenképpen hozzájárulhat!

Tovább olvas

Pop-up fal grafikai tervezése

2014. szeptember 01.


A szeptemberben kezdődő kiállítási szezon kezdetén aktuális kérdés, hogy a megrendelésre kerülő pop-up háttérfal grafikáját ki, és milyen módon készítse el. Az Ügyfél szempontjából javasolt, hogy olyan kivitelezőnél adja le a megrendelést, ahol igény esetén a grafikai munkát is el tudják végezni.
Azonban ha a grafikát más módon készítik elő, úgy a kivitelezőtől minden esetben kérjék be előre a pop-up fal grafikai segédletét, mert – ahány ház, annyi szokás – a pop-up dekorációk is megannyi méretben-, és módon valósíthatóak meg.

Tovább olvas

Oldalak