Barion Pixel Magyar Marketing Szövetség | Reklámeszköz.hu

Magyar Marketing Szövetség

Marketing vágtán a Reklámeszköz.hu

2016. november 30.


„A marketing egy olyan vágta, ahol nincs célszalag” – mondta a világhírű marketing guru, Philip Kotler. Ezt a találó szlogent választotta mottójául idén az Országos Marketing Konferencia szervező csapata. A 27. alkalommal megrendezett tanácskozás a legrangosabb szakmai eseménynek számít idehaza.

Tovább olvas

Marketing hősök kora

2015. október 02.


Formabontó köntösben, minden eddiginél pergőbb lebonyolítással várja a hazai reklámszakma nagyágyúit az Országos Marketing Konferencia. Idén november 12-én, immár a 26. alkalommal tartják a budapesti Park Inn By Raddison Hotelben az Országos Marketing Szövetség rendezvényét, amely száznál is több részvevőjével a legrangosabb reklámipari eseménynek számít. Legnagyobb örömünkre a szervezők 2015-ben ismét a Reklámeszközt kérték a konferencia hivatalos dekorációs partnerének.

Tovább olvas


Elindult az Országos Marketing Konferencia!

2014. november 06.


A 25. jubileumi Marketing Konferencia közel 300 regisztrált látogató részvételével kezdődött meg. Marketing trendek és marketing tervezés témáival kezdődnek a délelőtti előadások. Jól mutatja a nagyfokú érdeklődést, hogy az ülőhelyek elfogyása után a marketingesek állva hallgatják az előadásokat.

Tovább olvas

Jövőbe tekint az Országos Marketing Konferencia

2014. október 18.


Szűk három hét múlva, november 6-án immár 25. alkalommal nyitják meg a legrangosabb hazai marketing szakmai rendezvényt, az Országos Marketing Konferenciát. Az esemény jelentőségét növeli, hogy Marketing Intézet és Piac és Profit a jubileumi rendezvényhez szakmai támogatóként csatlakozott. A találkozó dekorációs partnerének a Reklámeszköz.hu csapatát kérték fel a szervezők.

Tovább olvas

Az MMSZ tagja lett a Reklámeszköz.hu

2014. február 18.


2014-től a Reklámeszköz.hu hivatalosan a Magyar Marketing Szövetség teljes jogú tagjává vált.

Az 1990-ben alakult szakmai szövetség a kölcsönös előnyökkel járó összefogás lehetőségét teremti meg a szakma elméleti oktatói, gyakorlati felhasználói és üzleti alkalmazói között. Az országos szakmai, érdekvédelmi szervezet mára több mint 200 tagot számlál. Célja, hogy a tagság érdekében, szakmai akadályokat számoljon fel, fejlesztéseket vigyen piacra, irányelveket és legjobb gyakorlatokat honosítson meg a fenntartható gazdasági és társadalmi fejlődésért.

Tovább olvas