Barion Pixel zászlókészítés | Reklámeszköz.hu

zászlókészítés

Hogyan zajlik a reklámcélú zászlók készítése?

2021. július 06.


Napjainkban a reklám célokat szolgáló zászlók készítése többféle alapanyagból és nyomtatási technológiával történhet. A klasszikus 110 g/m2 súlyú darabokat általában kültéren, különböző zászlórúdon helyezik el. Fontos jellemzőjük, hogy a grafika a hátoldalon is tükörben látszik, így érdemes a grafikát is ennek tudatában elkészíteni. A vastagabb verziókat, pl. 210 g/m2 súlyú anyagokat jellemzően beltéri reklámeszközökben használjuk, mert ezek sűrű szövésű anyagok, így kevésbé látszanak át. De vajon hogyan készülnek ezek a marketingeszközök?

Tovább olvas

Beindult a zászlószezon

2017. július 05.


Alig pár hete merészkedett 25 fok fölé a hőmérő higanyszála, a megrendeléseken máris érezhető a zászlószezon kezdete. A Reklámeszköz.hu csapata nemcsak a változatos megrendelések, de a visszavonhatatlanul elkezdődőtt nyár miatt is nagy örömmel fogadja ezeket a megrendeléseket. 

Tovább olvas

Klasszikus nyári reklámeszköz

2016. július 12.


Hogyan válasszunk strandzászlót? 

Szegedi Bernadett ügyvezető igazgatónk azt mondja, azok, akik most kaptak kedvet a strandzászló vásárlásához, 3 dolgot vegyenek feltétlenül figyelembe:

- a méretet,

- a tartalmat

- és a nyomdai előszítés sajátosságait.

Tovább olvas

Nemzeti zászlók október 23-ra

2015. október 20.


A nemzeti ünnepek előtt a „piros-fehér-zöld” a legnépszerűbb színkombináció nálunk. A Reklámeszköz.hu kínálatában ugyanis a nemzeti színű zászlók is megtalálhatóak. Az október 23-a előtti napokban a készleteinket feltöltve várjuk azokat az intézményeket, magánszemélyeket, akik újakra akarják cserélni a régi, kifakult lobogóikat.

Tovább olvas

Nemzeti zászlóval díszített otthonok augusztus 20-án

2015. augusztus 14.


A nemzeti zászló kitűzése szorosan hozzátartozik a nemzetünk szempontjából fontos ünnepekhez. Az utóbbi időszakban egyre többen vannak azok a magánszemélyek is, akik szeretnék kitűzni otthonukra a nemzeti lobogónkat, az olyan jeles napokon, mint március 15-e, augusztus 20-a és október 23-a.

Tovább olvas

Új ügyfél az oktatásból

2014. június 20.


A vakáció kezdetét, a Reklámeszköz.hu egy új megállapodás hírével köszönti. A cég roll up-jai és zászlói biztosították ugyanis a Nemzeti Pedagógus Kar alakuló ülésének dekorációját június 14-én. A szombati eseményen az ország minden megyéjéből és Budapestről összesen 125 tanár érkezett azért, hogy együtt döntsenek az új testület alapszabályáról és megválasszák tisztségviselőiket. A Nemzeti Pedagógus Kar létrehozásáról egyébként még 2013-ban született döntés. Fő feladatát röviden nehéz megfogalmazni.

Tovább olvas