Barion Pixel kínáló pult | Reklámeszköz.hu

kínáló pultMire és hogyan használhatók fel a kínáló pultok?

2021. szeptember 10.


A kínáló pultok nagyméretű reklámfelülettel rendelkeznek, szétszerelve kis helyet foglalnak, így remek mobil kiállítási eszközök. A kínálatunkban többféle kivitelben és méretben megtalálhatók. A különböző formájú és színű szerkezetnek köszönhetően a mobil pultok stílusos megjelenést kölcsönöznek a cége számára. De vajon mire és hogyan használhatóak fel ezek az eszközök?

Tovább olvas

A műanyag kínáló pultjaink mérete megváltozott

2020. szeptember 04.


2020. szeptember 4-től megváltoztak a Műanyag kínáló pultjaink grafikai méretei. Amennyiben a régebben forgalmazott ECO műanyag pultunkra szeretnének nyomatcserét rendelni, használják a csatolt segédletet a grafika elkészítésekor.

Miben különbözik az ECO és a Műanyag kínáló pultunk, honnan tudja őket felismerni?

  • Az ECO műanyag kínáló pult frontoldali palástlemeze 85 cm széles
  • Az új Műanyag kínáló pult frontoldali palástlemeze 90 cm széles

 

Tovább olvas

Tendert nyertünk: Groupama Biztosító

2015. július 02.


Sikerült a versenyfutás az idővel. A Reklámeszköz.hu csapata már teljesítette is a Groupama Biztosító „meglévő reklámeszközeinek cseréjét”, azaz szűk 2 hét alatt többek között 215 db roll-upot és 400 db asztali zászlót gyártott le a nemzetközi biztosítótársaság emblémájával. A Reitter Ferenc utcai Reklámeszköz-központban a június 12-i határidő előtt ugyan izzott a levegő a munkától, de a feszített tempó ellenére sem volt fennakadás. Hiszen a hazai mércével kiemelkedő méretű raktárkészlet a legnagyobb megrendelések gyors kielégítését is lehetővé teszi.

Tovább olvas