Barion Pixel Mire és hogyan használhatók fel a kínáló pultok? | Reklámeszköz.hu

Mire és hogyan használhatók fel a kínáló pultok?

2021. szeptember 10.

Értékelés

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

A kínáló pultok nagyméretű reklámfelülettel rendelkeznek, szétszerelve kis helyet foglalnak, így remek mobil kiállítási eszközök. A kínálatunkban többféle kivitelben és méretben megtalálhatók. A különböző formájú és színű szerkezetnek köszönhetően a mobil pultok stílusos megjelenést kölcsönöznek a cége számára. De vajon mire és hogyan használhatóak fel ezek az eszközök? Cikkünkben részletesen bemutatjuk a kínálópultok tudnivalóit!

A kínálópultok előnyei

Általánosságban elmondható, hogy ezek a mobil kínáló pultok könnyen szállíthatóak, összeszerelésük egyszerű, a hostessek néhány perc alatt képesek összeállítani. Számtalan helyen bevethető eszközökről van szó, amik megállják a helyüket bármilyen promóción, rendezvényen. A főként beltéren használható termékek esetében nem árt tudni, hogy a pultok szerkezete túnyomó többségben nem vízálló, kizárólag a 100% műanyagból gyártott pultok jelentenek kivételt. 

A webáruházunkban kapható kínáló pultok grafikája (nyomat) többféle minőségi alapanyagból készül attól függően, hogy az adott pultszerkezet milyen kialakítással rendelkezik. Az öntapadó fólia és pop-up film nyomatok matt védőlaminálással vannak ellátva. A poliészter alapú textil nyomatok pedig mosógépben moshatóak. Ezek a nyomatok mind fotó minőségűek, digitális nyomtatással készülnek, így bármilyen grafikát megálmondhat rájuk. 

A kínálópultok választéka

Webáruházunkban számos kivitelből válogathat, de kiemelnénk néhány népszerű típust.

Hagyományos, promóciós jelelgű pultok:

  • Alumínium kínáló pult: A gyorsan összeállítható alumínium profilból gyártott modellünk nagy méretű reklámfelülettel és koronával rendelkezik. Akár tíz kilogrammot is elbír, nagy előnye továbbá, hogy akár egy hordtáskában is szállítható darab. A kínáló pult dekorálását fotó minőségű, laminált öntapadó fóliával valósítjuk meg.
  • Műanyag kínáló pult: A műanyagból készült változatunk szintén könnyen szállítható darab, amely egy vízálló nyomattal ellátott promóciós eszköz. Az egyszerűen telepíthető kínáló szerkezete fehér műanyag lemezekből áll össze, amit szerszámok nélkül össze tud állítani. Fontos tulajdonsága, hogy teljesen vízálló, koronával és polccal is el van látva.
  • Easy pultok: A termékcsalád kicsi, közepes és nagyméretű verziókkal is rendelkezik (S-M-L). Ennek köszönhetően bármilyen rendezvényre beszerzhet méretben passzoló darabot. Ideális választás, ha egy stabil, komoly teherbírású mobil pultot keres. A nagyobb méretű darabok polccal és koronával is rendelhetőek.

Ne feledkezzünk meg továbbá a prémium pop-up, a textil, a világító és a LED-es verziókról sem. Utóbbit tökéletes megoldás éjszakai promóciókhoz is. A fények jelentős előnyhöz juttatják Önt a versenytársakkal szemben, hiszen pultja sokkal feltűnőbb lesz, amire az érdeklődők szinte azonnal felkapják a fejüket.

Webáruházunkban tehát számos kínáló pultot találhat, amiket kisebb termékbemutatókon, de még országos kiállításokon is bevethet. A megrendeléseket gyorsan, kiváló minőségben teljesítjük és biztonságosan szállítjuk ki Önhöz, hiszen az eszközöket dekorációval kiegészítve pár nap alatt legyártjuk. Ha pedig nehezen dönt, látogasson el a bemutatótermünkbe, ahol lehetősége van kipróbálni megtekinteni, kipróbálni a pultokat. Kollégáink készséggel segítenek Önnek kiválasztani a feladathoz leginkább megfelelő pultot.