Barion Pixel Groupama | Reklámeszköz.hu

Groupama

Egyedi térbetűket építettünk

2016. január 29.


Az eddigi legnagyobb szó, amit leírtunk, a Groupama! Tavaly év végén fejeztük be az ország legnépszerűbb autós tanpályájának reklámdekorációját a Hungaroringen, ahol korábban nem tapasztalt kihívások vártak minket. A megrendelők ugyanis 3 dimenziós, úgynevezett plasztik felirat elkészítését kérték tőlünk. Az egyedi térbetűknek már a mérete is tekintélyt parancsoló volt: 120 × 400 centimétert tett ki egy-egy darabja a Groupama szónak.

Tovább olvas

A Hungaroringen dekoráltunk

2015. szeptember 15.


Alighogy véget ért a 2015-ös Magyar Nagydíj, és elcsendesült a Forma 1-es pálya, eljött a mi időnk. A Reklámeszköz.hu csapatával a – persze a sebességhatárok betartásával – a mogyoródi versenyhelyszínre hajtottunk. A pálya nyomvonalán belül található ugyanis a Groupama Vezetéstechnikai Centrum, ahol a külső és belső dekorációs elemek cseréjével minket bíztak meg.

Tovább olvas

Tendert nyertünk: Groupama Biztosító

2015. július 02.


Sikerült a versenyfutás az idővel. A Reklámeszköz.hu csapata már teljesítette is a Groupama Biztosító „meglévő reklámeszközeinek cseréjét”, azaz szűk 2 hét alatt többek között 215 db roll-upot és 400 db asztali zászlót gyártott le a nemzetközi biztosítótársaság emblémájával. A Reitter Ferenc utcai Reklámeszköz-központban a június 12-i határidő előtt ugyan izzott a levegő a munkától, de a feszített tempó ellenére sem volt fennakadás. Hiszen a hazai mércével kiemelkedő méretű raktárkészlet a legnagyobb megrendelések gyors kielégítését is lehetővé teszi.

Tovább olvas