Barion Pixel Országos Marketing Konferencia | Reklámeszköz.hu

Országos Marketing Konferencia

26. Országos Marketing Konferencia

2015. december 17.


„Eljött a marketing hősök kora” – ezzel a nem éppen szokványos mottóval várta november 12-én a hazai reklámszakma krémjét a 26. Országos Marketing Konferencia. A legrangosabb hazai marketinges találkozón közel 300 szakember cserélt eszmét a legújabb iparági trendekről a budapesti Park Inn By Radisson Hotelben, ahol gyaníthatóan egy-két üzletre is kezet fogtak a hazai marketinges világ nagyágyúi. 

Tovább olvas

Zsűriben a Reklámeszköz.hu!

2015. december 07.


Önmagában felér egy díjjal, hogy a Magyar Marketing Szövetség ránk gondolt. Ugyanis a Reklámeszköz.hu ügyvezetőjét kérték fel arra, hogy segítsen kiválasztani, mely cégek viselhetik a „Marketing gyémánt díjat”. A rangos szakmai elismerést 11 kategóriában osztották ki a pályázók között, akik ezzel kommunikálhatják az ügyfeleik felé, hogy milyen fontos számukra a munkában a minőség. A jelentkezők között tartalommarketing, a márkaépítés, az ügyfél elégedettségi programok, a közösségi média és a digitális megoldások témakörében adhatták be a nevezésüket.

Tovább olvas


Elindult az Országos Marketing Konferencia!

2014. november 06.


A 25. jubileumi Marketing Konferencia közel 300 regisztrált látogató részvételével kezdődött meg. Marketing trendek és marketing tervezés témáival kezdődnek a délelőtti előadások. Jól mutatja a nagyfokú érdeklődést, hogy az ülőhelyek elfogyása után a marketingesek állva hallgatják az előadásokat.

Tovább olvas

Jövőbe tekint az Országos Marketing Konferencia

2014. október 18.


Szűk három hét múlva, november 6-án immár 25. alkalommal nyitják meg a legrangosabb hazai marketing szakmai rendezvényt, az Országos Marketing Konferenciát. Az esemény jelentőségét növeli, hogy Marketing Intézet és Piac és Profit a jubileumi rendezvényhez szakmai támogatóként csatlakozott. A találkozó dekorációs partnerének a Reklámeszköz.hu csapatát kérték fel a szervezők.

Tovább olvas