Barion Pixel konferencia | Reklámeszköz.hu

konferencia

Marketing Trendek 2015 konferencia

2014. december 02.


A Reklámeszköz.hu csapatát érte a megtisztelő felkérés, hogy a Marketing Trendek 2015 konferencia reklámdekorációs partnereként a helyszínt illően felkészítse az esemény lebonyolítására. Az eseményre már hetekkel a megnyitó előtt alaposan felkészült a csapat. Helyszínbejárás alkalmával fotók készültek, melyekből a grafikus kollégák látványterveket állítottak elő.

Tovább olvas

10 tipp a rendezvény dekorációhoz!

2014. szeptember 15.


1. Mérd fel pontosan a helyszínt, standot, promóciós teret és készíts fotókat!
A reklámeszközök megrendelésénél elengedhetetlen, hogy pontosan kalkulálni lehessen a helyigényükkel.

2. Készíts látványtervet a helyszíni fotókból!
Látványterv alapján szinte tökéletesen tervezhető a dekoráció, így a reklámhatás is maximalizálható.

3. Gondold át a reklámüzenetet és tervezd meg jó előre a grafikát!
Alacsonyabb költségvetés vagy kis hely esetén, a reklámüzenet megfelelő grafikai kódolása biztosít igazi előnyt a reklámozó számára. Ezen nem érdemes spórolni!

Tovább olvas

A legfontosabb marketingeszköz?!

2014. szeptember 15.


Szeptember 24-én a BKIK székházban kezdődik a KKV-Akadémia harmadik rendezvénye. A Piac és Profit szervezésében szakemberek vezetik be a részvevőket legújabb eladási, értékesítési és ügyfél-kezelési trendekbe. Eladás nélkül ugyanis nem lehet vállalkozást építeni. Sőt! Valójában ettől függ a cég sikere. De vajon mi a legalapvetőbb területe az értékesítésnek? Megfelelő színvonalú-e az ügyfélkezelés a vállalatunkban? Hogyan működik a személyes, internetes és a közösségi értékesítés a gyakorlatban?

Tovább olvas

Meghívó: Weben a cégem konferencia

2014. január 26.


A Privátbankár.hu gazdasági újság szervezésében kerül megrendezésre Magyarország egyik leggyakorlatiasabb konferenciája, a Weben a cégem – kommunikáció és ügyfélszerzés a neten.

Tovább olvas