Barion Pixel zászló | Reklámeszköz.hu

zászló


Új zászlók kínálatunkban

2021. június 02.


Örömmel számolunk be róla, hogy újabb taggal bővült strandzászló kínálatunk. Az új forma és új méretek mellé a megszokott minőségű zászló nyomat és...

Tovább olvas

Beindult a zászlószezon

2017. július 05.


Alig pár hete merészkedett 25 fok fölé a hőmérő higanyszála, a megrendeléseken máris érezhető a zászlószezon kezdete. A Reklámeszköz.hu csapata nemcsak a változatos megrendelések, de a visszavonhatatlanul elkezdődőtt nyár miatt is nagy örömmel fogadja ezeket a megrendeléseket. 

Tovább olvas

Klasszikus nyári reklámeszköz

2016. július 12.


Hogyan válasszunk strandzászlót? 

Szegedi Bernadett ügyvezető igazgatónk azt mondja, azok, akik most kaptak kedvet a strandzászló vásárlásához, 3 dolgot vegyenek feltétlenül figyelembe:

- a méretet,

- a tartalmat

- és a nyomdai előszítés sajátosságait.

Tovább olvas

Foci Eb zászlóőrület

2016. július 05.


Bár július 10-én véget ér a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság, valószínűleg sokáig nem felejtjük el ezeket a napokat.

Tovább olvas

A Hungaroringen dekoráltunk

2015. szeptember 15.


Alighogy véget ért a 2015-ös Magyar Nagydíj, és elcsendesült a Forma 1-es pálya, eljött a mi időnk. A Reklámeszköz.hu csapatával a – persze a sebességhatárok betartásával – a mogyoródi versenyhelyszínre hajtottunk. A pálya nyomvonalán belül található ugyanis a Groupama Vezetéstechnikai Centrum, ahol a külső és belső dekorációs elemek cseréjével minket bíztak meg.

Tovább olvas

Jól fogynak a zászlók augusztus 20. előtt

2015. augusztus 06.


Legyen szó az asztali változatról, vagy éppen az épületekre kitűzhető lobogókról, hasznos információ lehet vásárlóink számára, hogy minden zászlót egyedileg, fehér alapanyagból készítünk. A fehér színű hurkolt poliésztert magyar nemzeti zászló esetében Pantone 18-1660 kódszámú piros színnel, valamint Pantone 18-6320 kódszámú zöld színnel nyomtatjuk. Fontos megemlítenünk, hogy nem csak standard formátumokban, hanem bármilyen méretben- és grafikával is megrendelhetik e közkedvelt termékeinket.

Tovább olvas