Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

HÍREK

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 

Foci Eb zászlóőrület

Bár július 10-én véget ér a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság, valószínűleg sokáig nem felejtjük el ezeket a napokat.

 

Egyrészt a magyar válogatott fantasztikus játéka miatt, aminek az elemzése nélkül a Reklámeszköz angyalföldi bázisának étkezőjében sem indulhatott el egy-egy nap. Másrészt szakmailag is érdekes volt megtapasztalni, hogy milyen elképesztő módon megnőtt az érdeklődés a magyar szimbólumok iránt. Az elmúlt egy hónapban például 100 százalékkal (!) több nemzeti zászlót rendeltek meg például tőlünk, mint egy átlagos júniusban, de a Magyarország feliratú egyéb termékeink is sokkal jobban fogytak a megszokottnál. 

 

Érdekesség, hogy a focistáink iránti szenvedély és a lakóhely között milyen szoros lett a kapcsolat. Gyakori kérés volt ugyanis az, hogy a trikolor középső, fehér részébe egy-egy város, például Eger, Tokaj nevét írjuk be, ezzel is egyedibbé téve a lobogót.

 

A zászló egyébként állandó termék a Reklámeszköz palettáján, és a nemzeti ünnepek előtt rendre 30 százalékkal megnő az érdeklődés irántuk.

 

Legközelebb augusztus 20-a előtt számítunk erre, de szívesen belegondolunk már most abba is, hogy mekkora igény lesz a magyar nemzeti színek iránt, ha netán a nemzeti tizenegy kijut a 2018-as oroszországi labdarúgó világbajnokságra is.

Bejegyezte: Molnár Bálint