Barion Pixel Sign and Display | Reklámeszköz.hu

Sign and Display

Lapszemle: Display-kerekasztal 2.0

2015. június 26.


Tíz szakmai szereplő, három órás kötetlen, de komoly beszélgetés egy „négyszögletű kerekasztal körül”. Ez volt a Display-kerekasztal 2.0-ás változata, amit Molnár Bálint, a Reklámeszköz.hu vezetője hívott össze a közelmúltban azért, hogy a mobil kiállítási eszközök gyártási és értékesítési körülményeiről cseréljenek eszmét.

Tovább olvas

Display kerekasztal a legnagyobbakkal

2014. október 17.


Október hónap 21-én kötetlen szakmai beszélgetésre várják a reklámdekorációs ipar hazai nagyágyúit. Az esemény szervezője, a Sign and Display magazin - a magyarországi display forgalmazók és kivitelezők elsődleges információforrása – a 2014-es év tanulságaira és a jövőben várható iparági trendeket kutatja. Az évente ötször megjelenő, 8 ezres példányszámú lap rendezvényére, az iparág legnagyobb szereplőinek képviselőit hívták meg, köztük a Reklámeszköz.hu ügyvezetőjét, Molnár Bálintot.

Tovább olvas

Szaksajtóban a Reklámeszköz.hu!

2014. június 23.


Magyarország első reklámdekorációs magazinja a Sign and Display, a Reklámeszköz.hu csapatát kérte fel, hogy a display szakmával kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, praktikákat és trendeket rendszeresen közvetítse az újság olvasói felé. Az évente ötször megjelenő, 8 ezres példányszámú Sign and Display áprilisi számában kezdésként az általános piaci helyzet és a trendeket foglaltuk össze. Szó esett arról, hogy a digitális világ egyre inkább beépül a mobil display-ekbe, továbbá az ügyféloldal elvárásai a környezetudatos és gazdaságos reklámozás irányába tolódnak.

Tovább olvas