Barion Pixel nyomtató | Reklámeszköz.hu

nyomtató
Csúcskategóriás Epson nyomtatóval bővült gépparkunk!

2020. január 29.


Szomorkás, egyben örömteli hangulatban búcsúztattuk az utolsó két Canon iPF9400-as nyomtatónkat a rákospalotai hulladékfeldolgozó telepén. Sajnos gyakorlatilag nem létezik Magyarországon megfelelő szerviz támogatás ezekhez a nyomtatókhoz, így 12 év és kilenc Canon nyomtató után - jó értelemben véve - kénytelenek voltunk váltani. Milyen jól is tettük ezt éppen akkor, amikor az Epson az új generációs csúcskategóriás gépét vezeti be a piacra!

Tovább olvas

Csúcsnyomtatóval bővült a nyomdánk

2016. december 14.


A 160 centiméter széles, úgynevezett eco szolvens printer érkezésével mérföldkőhöz érkezett a cégünk: immár a tekercses kültéri alapanyagok nyomtatását helyben, rekord gyorsasággal tudjuk elkészíteni. A részletekről Szegedi Bernadett, ügyvezető és Tóth István, nyomdászunk számolt be.

Miben kiemelkedő? Miben tud többet, szebbet ez a gép?

Tovább olvas

Újrahasznosítjuk a festékkazettákat

2016. május 30.


Bár maga a nyomdaipar nem mindenben harmonizál a környezettel, a Reklámeszköz csapatára mindig is jellemző volt a környezettudatos gondolkodás. Éppen ezért kezdettől fogva figyelünk arra hogy a Reitter Ferenc utcai raktárban összegyűlő hulladék ne a szemétdombon végezze. Éppen ezért elsősorban olyan beszállítóktól vásároltunk, ahol a kiürült kazettákat vissza is veszik. Sajnos az üzleti kapcsolat megszünte után a festékkazetták egyre csak halmozódtak. A probléma megoldásra várt eddig…

Tovább olvas

Új Canon nyomtatóval gyarapodott gépparkunk

2014. január 21.


2013 év második felében új nyomdagépet szereztünk be. A Canon iPF 9100-as típusú gép elődjéhez hasonlóan 150 cm tekercsszélességben nyomtat. Környezetbarát vízbázisú technológiát használ és a tökéletes színek előállítását már 12 alapszínből készíti el. Ezáltal képesek lettünk rövidebb határidővel, magasabb nyomdai minőség előállítására.

Tovább olvas