Barion Pixel Nyomda: bemutatjuk a Mimaki CJV150-160 nyomtató és vágó gépünket | Reklámeszköz.hu

Nyomda: bemutatjuk a Mimaki CJV150-160 nyomtató és vágó gépünket

2023. január 24.

Értékelés

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Az Ügyfelek általában nem sejtik, hogy mekkora befektetéssel, felkészüléssel jár az, hogy nagyformátumú, kültéri nyomatokat tudjunk előállítani. A 2016-ban üzembe helyezett Mimaki nyomtató és vágó gépünk egészen új típusú nyomatok gyártását tette lehetővé házon belül. Ennek köszönhetően rövidebb határidővel tudjuk kiszolgálni mindazon Ügyfeleinket, akik kültéri nyomatokra vágynak. A maximális nyomtatási szélesség 1580 mm, a tekercsek hossza pedig általában 20 és 30 méter között van, így egészen nagy méretű nyomatokat tudunk előállítani. A nyomtatás sebessége is igazán impozáns, akár 56 m2 / óra. Az Eco-solvent (oldószeres) eljárással készült nyomatok UV és vízállóak.

Számos tulajdonságot megvizsgáltunk mielőtt ezt a nyomtatót választottunk gépparkunkba. De mik ezek a tulajdonságok? 

  • Az Eco solvent nyomtatás környezetkímélőbb, mert alacsonyabb az oldószer tartalma.
  • A takarékos tintahasználat kedvezően befolyásolja a bekerülési költségeket.
  • Fotóminőségű nyomatokat tudunk előállítani vele, akár 1440 DPI minőségben.
  • Nagy kapacitású és akár nyomtatás közben cserélhető festékkazettákkal (CMYK) gördülékeny a gyártási folyamat.
  • A beépített formavágó (plotter) rendszer segítségével egyazon géppel történhet a matricák nyomtatása és formára vágása.
  • Professzionális RIP szoftver (RasterLink6), mely lehetőséget biztosít a hatékony munkavégzésre.

Mint látható a kifejezetten reklámdekorációs célra kifejlesztett Mimaki nyomtató és vágó gépünk új dimenziókat nyitott meg előttünk. Eco-Solvent vagyis oldószeres festékeket használ, ezért kizárólag kültéri reklámhordozókat készítünk belőle, mint a molinó vagy öntapadó fólia, de még az egyedi matrica gyártás sem akadály. A matricák mérete és formája teljesen egyedi is lehet, nem csupán négyszög, kör vagy ovális alakú. Csupán egy jó stancrajz szükséges a grafikához és már vágjuk is a matricákat!

 

CsatolmányMéret
Mimaki CJV150-160722.39 KB

Megosztás: