Barion Pixel dekoráció | Reklámeszköz.hu

dekoráció


Dekoros gyakornokok figyelem!

2016. június 08.


Figyelem, egy-két hely még kiadó 2016-os nyarára dekoros gyakornoki munkára! A Reklámeszközt két évvel ezelőtt a Budapesti Iparkamara nyilvánította alkalmas gyakorlati helyszínnek, és azóta számos tanulónak lehetősége volt élesben kipróbálni azt, amit az iskola falai között már elsajátított. A tapasztalatunk az volt, hogy ez egy mindenki számára működő kapcsolat, amolyan „win-win” helyzet. Nálunk mindenki testközelből megismerhette a display-eszközök tervezésének, gyártásának kulisszatitkait, mi pedig fiatal, tehetséges és ambiciózus csapattagokkal bővülhettünk.

Tovább olvas

Egyedi térbetűket építettünk

2016. január 29.


Az eddigi legnagyobb szó, amit leírtunk, a Groupama! Tavaly év végén fejeztük be az ország legnépszerűbb autós tanpályájának reklámdekorációját a Hungaroringen, ahol korábban nem tapasztalt kihívások vártak minket. A megrendelők ugyanis 3 dimenziós, úgynevezett plasztik felirat elkészítését kérték tőlünk. Az egyedi térbetűknek már a mérete is tekintélyt parancsoló volt: 120 × 400 centimétert tett ki egy-egy darabja a Groupama szónak.

Tovább olvas

Bizalmi körbe kerültünk

2015. december 07.


A magyar vállalkozók Oscar-gálája. Így nevezték el találóan a Bizalmi Kör Gálaestjét, amit idén december 4-én tartottak Budapesten, és a tavalyihoz hasonlóan ezúttal is minket választottak a rendezvény kizárólagos dekorációs partnerének. Az egyik legimpozánsabb fővárosi ötcsillagos hotel, a Boscolo nagytermébe több mint 200 magyar vállalkozót vártak a szervezők, akik az elmúlt 4 évben a cégvezetőknek szervezett üzleti reggelikkel alapozták meg a hírnevüket.

Tovább olvas

Mexikói ízek a Naga Foods-tól

2015. július 16.


Egy omlós quesadilla, egy laktató corvido vagy éppen jó csípős tacos. Mindez megtalálható a Naga Foods Kft. mobil büféjében, ahol az ételek ízletesek és a külső megjelenés is a tulajdonos jó ízlésről tanúskodik. A mexikói ételekre specializálódott cég vezetői idén tavasszal bíztak meg minket, hogy a Közép-amerikai ország hangulatához passzoló dekorációt tervezzünk. A faház reklámeszközei nagyformátumú digitális nyomtatással készültek el és backlight, azaz világító menütáblával is rendelkeznek azért, hogy bárki éjszaka is könnyen megtalálhassa kedvenc burritóját.

Tovább olvas

Marketing Trendek 2015 konferencia

2014. december 02.


A Reklámeszköz.hu csapatát érte a megtisztelő felkérés, hogy a Marketing Trendek 2015 konferencia reklámdekorációs partnereként a helyszínt illően felkészítse az esemény lebonyolítására. Az eseményre már hetekkel a megnyitó előtt alaposan felkészült a csapat. Helyszínbejárás alkalmával fotók készültek, melyekből a grafikus kollégák látványterveket állítottak elő.

Tovább olvas

10 tipp a rendezvény dekorációhoz!

2014. szeptember 15.


1. Mérd fel pontosan a helyszínt, standot, promóciós teret és készíts fotókat!
A reklámeszközök megrendelésénél elengedhetetlen, hogy pontosan kalkulálni lehessen a helyigényükkel.

2. Készíts látványtervet a helyszíni fotókból!
Látványterv alapján szinte tökéletesen tervezhető a dekoráció, így a reklámhatás is maximalizálható.

3. Gondold át a reklámüzenetet és tervezd meg jó előre a grafikát!
Alacsonyabb költségvetés vagy kis hely esetén, a reklámüzenet megfelelő grafikai kódolása biztosít igazi előnyt a reklámozó számára. Ezen nem érdemes spórolni!

Tovább olvas

Kibővült nyomda és dekorációs műhely!

2014. augusztus 18.


A nyári uborkaszezonban sem ülünk a babérjainkon. A nemrég kialakított 50 m2-es nyomdai és dekorációs műhelyünket kinőve, a Reitter Ferenc utcai telephelyen további 80 m2-es műhely területet vettünk birtokba és alakítottunk ki a nyomdai szolgáltatásaink és a dekorációs feladatok zavartalan elvégzésére. Az új műhely, több és nagyobb méretű dekorációs asztalt és egy 165 cm széles Neolam 1650C típusú, professzionális laminálógép beszerzését is magával hozta. A számos újítás és előny mellett még egy termékfotózásra alkalmas fotósarok is berendezésre fog kerülni.

Tovább olvas

Dekorosok jelentkezését várjuk!

2014. május 15.


A Reklámeszköz.hu dekorációs munkák kivitelezéséhez szakképzett dekoratőrök és dekorációs cégek jelentkezését várja!

Az országos dekorációs adatbázis célja, hogy vidéki Ügyfeleink igényeit a gyors és magas minőségű nyomdai szolgáltatásokon túl helyszíni dekorációs szolgáltatásokkal is ki tudjuk elégíteni.

Jellemző dekorációs feladatok

Tovább olvas