Barion Pixel Fővárosi Vízművek | Reklámeszköz.hu

Fővárosi Vízművek

Fővárosi Vízművek Zrt.: Elkészült a bűvös századik!

2017. szeptember 01.


Büszkék vagyunk arra, hogy a Fővárosi Vízművek Zrt. 2013 óta tisztel meg minket a bizalmával és azóta is az Ügyfeleink között tudhatjuk Őket. Folyamatosan érkeznek tőlük a megrendelések, a névjegykártyától a pop-up falakig, a szokványostól a legegyedibb kérésekig. 

A 100. megrendelés a képen látható, kétnyelvű – könyv formátumú - kiadvány volt, amelyet a tőlünk eddig is megszokott színvonalon és gyorsasággal teljesítettünk. 

Köszönjük a Fővárosi Vízművek Zrt-nek a bizalmat és reméljük, hogy a jövőben is hasonló sikeres együttműködésekre lesz lehetőségünk!

Tovább olvas

Minket választott a Fővárosi Vízművek!

2015. október 28.


Újabb jelentős méretű megbízást kaptunk. Ezúttal a Fővárosi Vízművek tenderén lett befutó a Reklámeszköz.hu ajánlata. E szerint az 1,8 millió budapesti lakost kiszolgáló közműcég egyedi vagy kis darabszámú kommunikációs eszközeit mi gyárthatjuk le a következő másfél évben. Hogy mit jelent mindez a gyakorlatban? Ha a vízművektől csörög ki nálunk a telefon, akkor a lehető leghamarabb le kell gyártanunk a társaság arculati elemeivel ellátott eszközöket.

Tovább olvas