Barion Pixel meghívó | Reklámeszköz.hu

meghívó

Refill - Töltsd újra nálunk!

2019. december 13.


Ha környezetvédelemről van szó, minden apró lépés számít, minden apró lépéssel előrébb vagyunk. Ha megszomjaztál, ne vásárolj palackos ásványvizet! Gyere be hozzánk, és mi ingyen újratöltjük a kulacsod csapvízzel!

Tovább olvas

Tolnay Klári Gálaműsor

2014. július 16.


100 éve született Tolnay Klári, a 20. századi magyar színház- és filmművészet kiemelkedő alakja, a közönség mindenkori kedvence.

Tovább olvas

Cégutódlás, cégvezetés, tőkepiaci tranzakciók 2014

2014. április 17.


Gondolkodott már cégtulajdonosként a cégutódlás kérdésén vagy a cég eladásán? Nem elégedett a cégvezetéssel? Tőkét szeretne bevonni?
Cégutódlás, cégvezetés, tőkepiaci tranzakciók 2014 - Privátbankár.hu Konferencia - Fókuszban a családi tulajdonú KKV-k

Tovább olvas

Meghívó: Szegeden találják az Eurót

2014. március 26.


Folytatódik az országos road-show, a „Pénzt, de Honnan?” Március 27-én ezúttal Szegeden derül ki, hogy az EU 2014-2020 közötti költségvetési forrásaiból mire lehet pályázni?

Az érdeklődő kis-és közepes vállalkozások képviselői erről első kézből kapnak hasznos tippeket, mégpedig a Miniszterelnökség fejlesztési programokért felelős helyettes államtitkárától, illetve munkatársaitól. A „Pénz, Piac, Tudás” névre keresztelt konferenciát a Reklameszkoz.hu üzleti partnere a Piac és Profit szervezi.

Tovább olvas

Rendezvény ajánló: Junior Expo 2014

2014. február 25.


Idén új programmal, azonban változatlan feltételekkel várja Egerbe hazánk fiatal vállalkozóit a Junior Expo!

Az Agria Universitas Egyesület szervezésében megrendezésre kerülő rendezvény a 35 évesnél fiatalabb vállalkozók bemutatkozására ad lehetőséget. A szakkiállítás és vásár civil kezdeményezés, nem profitcéllal jött léte. Célja, hogy a fiataloknak bemutatkozási és üzletkötési lehetőséget biztosítson. A kétnapos program időpontja: 2014. március 7-8.

Irány New York!

Tovább olvas

Meghívó: Weben a cégem konferencia

2014. január 26.


A Privátbankár.hu gazdasági újság szervezésében kerül megrendezésre Magyarország egyik leggyakorlatiasabb konferenciája, a Weben a cégem – kommunikáció és ügyfélszerzés a neten.

Tovább olvas

Tolnay Klári Emlékév

2014. január 07.


Idén lenne 100 éves Tolnay Klári. A kétszeres Kossuth-díjas színművész évfordulója alkalmából 2014. folyamán számos rendezvény és program emlékeztet a mindenkori közönségkedvenc kiemelkedő alkotói munkásságára.

Az emlékév sajtótájékoztatója 2014. január 9-én, 15 órakor, a Madách Színház Tolnay Szalonjában kerül megrendezésre. A Tolnay Klári Emlékév hivatalos megnyitója 2014. január 23-án, 19 órakor, az Uránia Nemzeti Filmszínházban kezdődik meg.

Tovább olvas