Barion Pixel Refill - Töltsd újra nálunk! | Reklámeszköz.hu

Refill - Töltsd újra nálunk!

2019. december 13.

Értékelés

5
Átlag: 5 (3 szavazat)

Ha környezetvédelemről van szó, minden apró lépés számít, minden apró lépéssel előrébb vagyunk. Ha megszomjaztál, ne vásárolj palackos ásványvizet! Gyere be hozzánk, és mi ingyen újratöltjük a kulacsod csapvízzel!

A Refill mozgalom néhány éve az angliai Bristol városából indult, ahol a City to Sea környezetvédelemmel foglalkozó civil szervezete vonta be a város éttermeit, kávézóit, és kisebb boltokat, irodáit a projektbe. Ott, egy ingyenesen letölthető mobil applikációval segítik a járókelőket, hogy hol juthatnak a legközelebb a kulacsukba csapvízhez.

Magyarországon a Refill mozgalomhoz online térképen lehet az ivópontokat megkeresni. Reitter Ferenc utcai irodánk jelenleg Angyalföld harmadik ivópontja, de bízunk benne, hogy hamarosan több cég is hall a kezdeményezésről és csatlakoznak a projekthez.

Tetszik ez a kezdeményezés?
A Refill Facebook oldalán minden információt megtalálsz a csatlakozáshoz!

Cégünk a magyaroroszági mozgalmat indító civil szervezettel felvette a kapcsolatot, és az ajtókra kitehető Refill matricákat folyamatosan gyártja, melyet irodánkban a csatlakozni kívánók át is vehetnek díjmentesen.


Címkék: