Barion Pixel nyomtatás | Reklámeszköz.hu

nyomtatás

A plakát nyomtatás lehetőségei

2021. szeptember 20.


Régebben csak nagyobb tételben érte meg plakátokat rendelni egy-egy reklámkampányhoz, mert az ofszet nyomdatechonlógia számos fix költséggel terhelte a teljes bekerülési költséget, addig manapság mindez már a multé...

Tovább olvas


Csúcskategóriás Epson nyomtatóval bővült gépparkunk!

2020. január 29.


Szomorkás, egyben örömteli hangulatban búcsúztattuk az utolsó két Canon iPF9400-as nyomtatónkat a rákospalotai hulladékfeldolgozó telepén. Sajnos gyakorlatilag nem létezik Magyarországon megfelelő szerviz támogatás ezekhez a nyomtatókhoz, így 12 év és kilenc Canon nyomtató után - jó értelemben véve - kénytelenek voltunk váltani. Milyen jól is tettük ezt éppen akkor, amikor az Epson az új generációs csúcskategóriás gépét vezeti be a piacra!

Tovább olvas

Csúcsnyomtatóval bővült a nyomdánk

2016. december 14.


A 160 centiméter széles, úgynevezett eco szolvens printer érkezésével mérföldkőhöz érkezett a cégünk: immár a tekercses kültéri alapanyagok nyomtatását helyben, rekord gyorsasággal tudjuk elkészíteni. A részletekről Szegedi Bernadett, ügyvezető és Tóth István, nyomdászunk számolt be.

Miben kiemelkedő? Miben tud többet, szebbet ez a gép?

Tovább olvas

Mexikói ízek a Naga Foods-tól

2015. július 16.


Egy omlós quesadilla, egy laktató corvido vagy éppen jó csípős tacos. Mindez megtalálható a Naga Foods Kft. mobil büféjében, ahol az ételek ízletesek és a külső megjelenés is a tulajdonos jó ízlésről tanúskodik. A mexikói ételekre specializálódott cég vezetői idén tavasszal bíztak meg minket, hogy a Közép-amerikai ország hangulatához passzoló dekorációt tervezzünk. A faház reklámeszközei nagyformátumú digitális nyomtatással készültek el és backlight, azaz világító menütáblával is rendelkeznek azért, hogy bárki éjszaka is könnyen megtalálhassa kedvenc burritóját.

Tovább olvas