Csúcskategóriás Epson nyomtatóval bővült gépparkunk!

2020. január 29.

Értékelés

5
Átlag: 5 (4 szavazat)

Szomorkás, egyben örömteli hangulatban búcsúztattuk az utolsó két Canon iPF9400-as nyomtatónkat a rákospalotai hulladékfeldolgozó telepén. Sajnos gyakorlatilag nem létezik Magyarországon megfelelő szerviz támogatás ezekhez a nyomtatókhoz, így 12 év és kilenc Canon nyomtató után - jó értelemben véve - kénytelenek voltunk váltani. Milyen jól is tettük ezt éppen akkor, amikor az Epson az új generációs csúcskategóriás gépét vezeti be a piacra!

Az ügyfelek joggal várják el a kiváló minőséget, ehhez azonban elengedhetetlen a modern felszerelés. 2018 óta kísérletezünk az alapvetően meglévő Canon gépekre épült nyomdai gépparkunk frissítésével. Ennek eredményeképpen két kisebb méretű Epson T7200-as nyomtatót üzembe is helyeztünk. A pozitív tapasztalatok eredménye, hogy 2019 végén az Epson által ebben a kategóriában kínált csúcskategóriás gép - SureColor SC-S80610 - beszerzése mellett döntöttünk.

Miért jó az Ügyfeleink számára?

  • Pantone színhelyes
    Az Epson által kifejlesztett PANTONE MATCHING SYSTEM® a világszerte elismert Pantone színhelyességi szabvány szerint működik. Így képes a Pantone Solid Coated színeket 98,2%-ban visszaadni, ami eddig példátlan pontosságot eredményez.
  • Karc- és vízálló
    Ezentúl egyre több beltéri reklámeszközünkbe fog magas minőségű, karc és vízálló nyomat kerülni. Így időtállóbb és strapabíróbb nyomatokkal láthatjuk el az általunk készített reklámberendezéseket.
  • Extra funkciók
    Az Epson SC-S80610-es roppant széleskörű média támogatottsága miatt, szinte bármilyen nyomdai alapanyagra képes nyomtatni. Az extra fehér szín miatt képesek lettünk víztiszta öntapadó fóliák fehér alányomását is házon belül megoldani, ami illeszkedik az iparági elvárásokhoz.

Megosztás: