Barion Pixel dekoratőr | Reklámeszköz.hu

dekoratőr

Dekorból a divatiparba

2016. július 27.


A fiatal és tehetséges szakember annál a divatcégnél is megfordult gyakornokként, amelyik a hamarosan kezdődő riói olimpiai magyar küldöttségének formaruháit tervezhette meg. Nos, Hannát annak idején mi is bedobtuk a mélyvízbe: a folyton nyüzsgő dekorműhelyben testközelből tanulta meg, hogyan kell feldolgozni a frissen nyomtatott plakátokat és miből lesz a pop-up fal.

- Hanna, arra gondoltunk hogy két év elteltével itt az ideje annak, hogy megkérdezzük mi újság veled. Hogy halad a karriered, miként emlékezel vissza ránk?

Tovább olvas

Dekoros gyakornokok figyelem!

2016. június 08.


Figyelem, egy-két hely még kiadó 2016-os nyarára dekoros gyakornoki munkára! A Reklámeszközt két évvel ezelőtt a Budapesti Iparkamara nyilvánította alkalmas gyakorlati helyszínnek, és azóta számos tanulónak lehetősége volt élesben kipróbálni azt, amit az iskola falai között már elsajátított. A tapasztalatunk az volt, hogy ez egy mindenki számára működő kapcsolat, amolyan „win-win” helyzet. Nálunk mindenki testközelből megismerhette a display-eszközök tervezésének, gyártásának kulisszatitkait, mi pedig fiatal, tehetséges és ambiciózus csapattagokkal bővülhettünk.

Tovább olvas


Dekorosok jelentkezését várjuk!

2014. május 15.


A Reklámeszköz.hu dekorációs munkák kivitelezéséhez szakképzett dekoratőrök és dekorációs cégek jelentkezését várja!

Az országos dekorációs adatbázis célja, hogy vidéki Ügyfeleink igényeit a gyors és magas minőségű nyomdai szolgáltatásokon túl helyszíni dekorációs szolgáltatásokkal is ki tudjuk elégíteni.

Jellemző dekorációs feladatok

Tovább olvas