Barion Pixel strandzászló | Reklámeszköz.hu

strandzászló
Új zászlók kínálatunkban

2021. június 02.


Örömmel számolunk be róla, hogy újabb taggal bővült strandzászló kínálatunk. Az új forma és új méretek mellé a megszokott minőségű zászló nyomat és...

Tovább olvas

Strandzászló szerkezeteink megújulnak!

2020. szeptember 08.


Egy nagyon izgalmas időszakhoz érkeztünk, melyre már nagyon régóta készültünk. Törzsvásárlóink észrevehették már, hogy számos termékünk megújult. Sok alumínium szerkezetünk felszedett jó néhány dekát és strandzászló szerkezeteink is megújultak, így a Fiber strandzászló termékcsalád kisebb méretei már elérhetőek kínálatunkban.

A legnagyobb méretű, régi típusú strandzászlóinkat a készlet erejéig kedvezményes áron kínáljuk!

Tovább olvas

Beindult a zászlószezon

2017. július 05.


Alig pár hete merészkedett 25 fok fölé a hőmérő higanyszála, a megrendeléseken máris érezhető a zászlószezon kezdete. A Reklámeszköz.hu csapata nemcsak a változatos megrendelések, de a visszavonhatatlanul elkezdődőtt nyár miatt is nagy örömmel fogadja ezeket a megrendeléseket. 

Tovább olvas

Klasszikus nyári reklámeszköz

2016. július 12.


Hogyan válasszunk strandzászlót? 

Szegedi Bernadett ügyvezető igazgatónk azt mondja, azok, akik most kaptak kedvet a strandzászló vásárlásához, 3 dolgot vegyenek feltétlenül figyelembe:

- a méretet,

- a tartalmat

- és a nyomdai előszítés sajátosságait.

Tovább olvas

Tippek és trükkök displayek grafikai tervezéséhez

2014. december 01.


A kiállításra vagy promócióra készülő cégek ügymenetében kulcskérdés, hogy az elkészített grafika vajon alkalmas-e a felhasználásra a reklámberendezéseken. Minden reklámeszköznek megvan ugyanis a maga speciális grafikai igénye: például a kifutó mérete, szegmentáció, illesztés vagy kitakart - nem látható - felületeik. Az olvasók sikeréhez az alábbi rövid áttekintés és néhány azonnal bevethető fogás mindenképpen hozzájárulhat!

Tovább olvas

Horogra akadt a reklámeszköz!

2014. június 25.


Itt a nyár, irány a horgászverseny! Június 21-től kezdve 13 alkalommal szenvedélyes pecásokkal telik meg az etyeki és a csanádpalotai tavak környéke. A Star Leicht és Energoteam névre keresztelt versenyek szervezőit a Reklámeszköz.hu látja el a szükséges dekorációs felületekkel az események alatt. A két cég erről a napokban kötött megállapodást. A cél, hogy egyszerre látványos és informatív roll up-ok és reklámzászlók hirdessék a helyszínen, hogy mire is képesek a legjobb amatőr és profi magyar horgászok.

Tovább olvas