Barion Pixel Mire érdemes figyelni strandzászlók készíttetésekor? | Reklámeszköz.hu

Mire érdemes figyelni strandzászlók készíttetésekor?

2021. december 09.

Értékelés

5
Átlag: 5 (2 szavazat)

A mobil strandzászlóknak többféle felhasználási lehetőségei vannak, hiszen remekül passzolnak kiállításokhoz és minden más kültéri rendezvényhez egyaránt. Ahhoz azonban, hogy a cég arculata jól mutasson, érdemes minőségi grafikával legyártani. Van pár fontos szempont, amit érdemes figyelembe venni a strandzászlók készíttetése során. Cikkünkben ezeket mutatjuk be részletesen.

A strandzászló, mint reklámeszköz

Ez a marketingeszköz, másnéven beach flag, különleges formájának köszönhetően vált ennyire népszerűvé. A feltűnő hatást keltő reklámeszköz egyre több rendezvényen tűnik fel, hiszen gazdaságos és hatásos megoldás a figyelem felkeltésére. Ahhoz azonban, hogy minél csábítóbb legyen az ügyfelek számára, nem árt pár dolgot figyelembe vennie, amikor minőségi reklámzászlót rendel a vállalata számára.

Hova érdemes elhelyezni?

Talán a legfontosabb szempont, amikor rendelésre kerül sor, hogy hova is szeretné elhelyezni a reklámeszközt. Beltéren a belmagasság miatt általában az alacsonyabb, kisebb típusok alkalmazhatóak. A kisebb zászlókhoz beltéren elegendő egy kisebb, nem túl nehéz talp is, mert nem kell aggódni a széllökésektől. Kültéren viszont minél magasabb a zászló annál figyelemfelkeltőbb a reklám. Ezekhez a nagyméretű zászlókhoz érdemes nagyobb, nehezebb talpakat választani, hogy ne dőljenek fel egy egy nagyobb széllökéstől. Mivel minden talp csapágyas csatlakozással rendelkezik, a zászló mindig a szél irányába fordul.

Milyen legyen a grafika?

A webáruházunkban kapható reklámzászlókon kevés, de annál feltűnőbb információkat érdemes elhelyezni. Itt általában a “kevesebb több” elv érvényesül, hiszen csak így lesz látható már messziről is az információ. Ezért érdemes arculati színben, logóban vagy egy nagyon rövid reklámüzenetben gondolkodni.

Milyen formákban rendelhetőek a strandzászlók?

Háromféle forma is elérhető, csepp alakú, uszony formájú és télalap alakú zászló is kivitelezhető. A csepp és uszony formájú strandzászlók egy rugalmas, hajlítható rúddal rendelkeznek. Összeállítás során a rúd felveszi a nyomat formáját és így alakul ki a kívánt forma. A téglalap formájú strandzászló ezzel szemben egy nem hajlítható fém rúdból és a tetején egy vízszintes tartórúdból áll. Így a zászlót függőlegesen tartja és jól olvasható marad a grafika is.

Mi a célja tulajdonképpen a zászlónak?

A strandzászló legfőbb célja a figyelemfelkeltés, így érdemes hanyagolni a zsúfolt, sok információt tartalmazó grafikát. Törekedjen az egyszerűségre, hogy távolról is jól kivehető legyen arculata. A zászlók egy oldalon vannak megnyomtatva és a grafika a túloldalon tükörben látszik. Ez is egy plusz érv a mellett, hogy ne legyen a grafikán hosszú, bonyolult szöveg.

Milyen strandzászlók érhetők el, és ezeknek milyen tulajdonságaik vannak?

  • A Promóciós strandzászló kifejezetten beltéri felhasználásra kifejlesztett típus. Kisméretű csepp vagy uszony formájú zászlóval és kiméretű, könnyű lemeztappal rendelkezik. Nagy előnye, hogy minden a csomagban van: zászlórúd, lemeztalp, nyomat és mindehhez még hordtáska is jár.
  • Az Easy strandzászló már nyugodtan használható kültéren is. A zászló formája lehet csepp és uszony is. Ez a termék is komplett csomagban kapható, így benne van a zászlórúd, kereszttalp, vízzel tölthető ballaszt, nyomat, és egy minden alkatrész tárolására alkalmas hordtáska. Ez a termék az egyik legjobb vétel ebben a szegmensben.
  • A Fiber típusú strandzászló egy minden részletében prémium megoldás. Csepp, uszony formában, valamint összesen hatféle magasságban is rendelhető. Az ehhez az eszközhöz való talpak is nagy választékot mutatnak. Kétféle kereszttalp, háromféle lemeztalp, leszúrható és autós talp is rendelkezésre áll. E mellett van vízzel tölthető talp és különböző vízzel és homokkal tölthető ballasztok is további lesúlyozáshoz. A csomagban egy egyszerű vászonzsák van, de rendelhető prémium hordtáska is a termékhez. Ha nagyban gondolkodik, akkor ez lesz az ideális választás.
  • A Téglalap strandzászló mint a nevéből is sejteni lehet, téglalap alakú zászlót tart meg. Háromféle magasságban gyártható és ugyanazokat a talpakat kínáljuk hozzá mint a Fiber zászlóhoz.