Barion Pixel Új zászlók kínálatunkban | Reklámeszköz.hu

Új zászlók kínálatunkban

2021. június 02.

Értékelés

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Örömmel számolunk be róla, hogy újabb taggal bővült strandzászló kínálatunk. Az új forma és új méretek mellé a megszokott minőségű zászló nyomat és a Fiber strandzászlóknál már ismert zászlótalpak társulnak. Ez az új szerkezet lehetőséget ad arra, hogy téglalap alakú zászlókat használjunk kültéren az eddig megszokott előnyökkel. A szerkezet a Fiber strandzászlóval ellentétben nem üvegszálas, hanem porfestett alumínium rudakból áll. A teljes magasságát több tag összeillesztésével érhetjük el, illetve a vízszintes rúdnak köszönhetően akkor is látható a nyomat ha szélcsend van. A háromféle magasságot az összetoldható rudak száma határozza meg. Az alábbi táblázatban látható, hogy hogyan alakulnak a méretek.

Névleges méret Magasság Tagok száma
(függőleges + vízszintes)
Grafikai méret
Külméret Terület
M 240 cm 2 + 1 60 × 155 cm 0,93 m2
L 350 cm 3 + 1 85 × 265 cm 2,25 m2
XL 460 cm 4 + 1 85 × 375 cm 3,19 m2

Ahogy fent is említettük a Téglalap alakú strandzászlóhoz a teljes strandzászló talp kínálat rendelkezésre áll. Ezek közül majdnem minden típust raktáron tartjuk, így azonnal ki tudjuk szolgálni Ügyfeleinket.

A nyomat a jól bevált 110g / m2 súlyú hurkolt poliészter, mely a hőkezelésnek köszönhetően az egyik legtartósabb kültéri reklámhordozó. Számos termékünkben alkalmazzuk a megbízható gyártástechnológia és az anyag tartóssága miatt. A téglalap alakú zászlók konfekcionálása hasonló a hagyományos strandzászlóékhoz. Az egyik hosszú oldalán és a tetején alakítunk ki bújtatókat az anyagból, varrással. Ezekbe a bújtatókba kell becsúsztatni a zászlórudat és szinte már készen is vagyunk az összeállítással.

Ha ezt a reklámeszközt választja, akkor biztos lehet benne, hogy

  • szerszámok nélkül, gyorsan összeállítható eszközhöz jut,
  • kültéri eseményeken is magabiztosan kommunikálhat vele,
  • nagy méretű reklámfelülete mindkét oldalt látható lesz,
  • a nyomatok cseréje is bármikor megvalósítható, így rendelésnél csak a zászló méretét kell megadnia,
  • a kompatibilis cserealkatrészeknek köszönhetően hosszú távon alkalmazható zászlóhoz jut.
Strandzászló méretek