Barion Pixel Kültéri reklámeszközök, rendezvény eszközök – 2. rész (strandzászló) | Reklámeszköz.hu

Kültéri reklámeszközök, rendezvény eszközök – 2. rész (strandzászló)

2023. május 09.

Értékelés

5
Átlag: 5 (2 szavazat)

Legutóbbi részünkben bemutattuk kültéri banner állványainkat, melyekkel kis méretű reklámfelületeket tud létrehozni. Kétféle állványt is ajánlottunk, melyeknek közös jellemzője a könnyű hordozhatóság, a rövid összeállítási idő és kültéri viszonyokat is elviselő szerkezet.

Ezen a héten további kültéri reklámeszközöket veszünk terítékre. Pontosabban olyan termékeket fogunk bemutatni, amik nem csupán víz és UV állóságukkal vívták ki a felhasználók megbecsülését, hanem a szélirányba forduló reklámfelületük által is alkalmazkodnak a szelesebb időjáráshoz. Akiknek ismerős lehet az előbb említett tulajdonság, jól tudják, hogy a strandzászló termékünkről van szó. Mivel ez a termék is többféle szerkezetből, nagyon változatosan épülhet fel, ezért részletesen bemutatjuk a különböző zászlórudakat és a hozzájuk tartozó kiegészítőket.

 

Strandzászló szerkezetek típusai

Négyféle strandzászló szerkezet közül is választhat. Ebből három típus hajlítható, üvegszálas zászlórúddal rendelkezik, így csepp és uszony formájú zászló nyomattal is használható. A negyedig típus zászlórúdja pedig alumínium csövekből áll, így a zászlórúd egyenes, téglalap alakú zászlókhoz való.

 

Promóciós strandzászló

Ez a típus a legkisebb rendelhető strandzászlónk. Reklámfelületének mérete nem éri el az egy négyzetmétert, magassága pedig embernagyságban mérhető, 180-205 cm között mozog attól függően, hogy csepp vagy uszony formájú zászlót használunk. A szett része a kis méretű lemeztalp, mely beltéren biztosan tartja a zászlórudat és zászlót. Kültéren is alkalmazható eszközről beszélünk, de a talp kis mérete és kis súlya miatt oda kell figyelni az időjárásra. A termékhez egyszerű vászon hordtáska is tartozik, amelyben könnyedén elfér a zászlórúd és a lemeztalp is, így a szállítása könnyedén megoldható. Mindent összegezve ez egy praktikus, kis méretű reklámeszköz, alacsony bekerülési költséggel.

180 és 205 cm-es magasság Komplett csomag Lemeztalp a csomagban Vászon hordtáska

 

Easy strandzászló

Az Easy típusú strandzászló közepes méret kategóriájú, jó minőségű, gazdaságos típus, mely összesen hatféle méretben rendelhető. A zászlórúd három méretben kapható és csepp vagy uszony formájú zászló nyomatokat képes fogadni. 215 cm-től egészen 335 cm magasságig nyújtózkodik az összeállított zászló. A legkisebb zászló nyomat mérete is meghaladja az egy négyzetmétert, a legnagyobb pedig meghaladja a két négyzetméteres területet. A szett tartalmazza a közepes méretű, kihajtható kereszttalpat, illetve tartozik hozzá egy vízzel tölthető ballaszt is, így szelesebb időjárásban is használhatja a terméket. A szállításhoz egy rendkívül praktikus, prémium minőségű hordtáska is az alapfelszereltség része, melyben nem csupán a zászlórúd, kereszttalp, és a vízzel tölthető ballaszt fér el, hanem a zászló nyomat is. Amennyiben szükségesnek ítéli, úgy leszúró talppal is kiegészítheti a szettet, ami szintén elfér a hordtáskában. Ha néhány szóban kellene összegezni a terméket, akkor az arany középút lenne a legmegfelelőbb, mert kedvező áron kínál közepes méretű és teljesen komplett megoldást.

215 - 335 cm közötti magasság Vízzel tölthető ballaszt a csomagban Kereszttalp a csomagban Prémium vászon hordtáska a csomagban

 

Fiber strandzászló

A Fiber megnevezésű strandzászlókból érhetőek el a legnagyobb méretek és a legjobb minőséget képviselik a piacon. Összesen hatféle méretben rendelhetőek csepp és uszony formában. A több részből álló zászlórúd kettő, három vagy négy tagból áll, attól függően, hogy melyik méretet rendeli. A legkisebb zászló is nagyobb, mint egy négyzetméter, a magassága pedig 240 cm-től kezdődik. A legnagyobb zászló már több, mint három négyzetméteres és 490 cm magas. Az alap szett tartalmazza a zászlórudat és a zászló nyomatot, illetve az szimpla vászon zsákot, melyben szállítani tudja a zászlórudat. Zászlótalp szándékosan nincs a csomagban, mert több, mint nyolcféle különböző talp és további két talp kiegészítő közül is választhat. A Fiber típusú strandzászlókhoz passzoló talpak megegyeznek a Téglalap strandzászlóéval, ezért a talpakat cikkünk végén mutatjuk be. Mint már említettük, a zászlórúdhoz tartozik egy vászonzsák, de mivel ez nem minden esetben elegendő, ezért rendelhető prémium hordtáska is a szerkezethez. A prémium hordtáskában elfér a zászlórúd, a nyomat és a kis méretű vagy összecsukható talpak (kereszttalp, leszúró- és autós talp) és a vízzel vagy homokkal tölthető ballasztok. Röviden összefoglalva nagy méretű, prémium minőségű és jól kombinálható strandzászló típusról van szó.

240 - 490 cm közötti magasság Üvegszálas tartórúd a csomagban Egyszerű vászonzsák a csomagban Külön vásárolható prémium táska

 

Téglalap strandzászló

Strandzászlók között is van kakukktojás. A téglalap strandzászló ellentétben az íves, csepp vagy uszony formájú strandzászlókkal nem üvegszálas rudakból, hanem alumínium csövekből áll. A függőleges zászlórúd tetején egy vízszintes rúd biztosítja, hogy a grafika szélcsendben is jól kivehető legyen. Háromféle méretben, magasságban rendelhető. A majdnem egy négyzetméteres és 240 cm-es magas zászlótól kezdődően, a több, mint három négyzetméteres és 460 cm magas zászlóig terjednek a méretek. Az alap szett tartalmazza az alumínium zászlórudat és a zászló nyomatot, illetve az szimpla vászon zsákot, melyben szállítani tudja a zászlórudat. Zászlótalp szándékosan nincs a csomagban, mert ehhez a termékhez is óriási a kínálat, ugyanis ugyanazokkal a talpakkal kompatibilis a Téglalap zászlórúd, mint a Fiber strandzászló. Szintén kiegészíthető a termék prémium vászon hordtáskával, amiben elfér a zászlórúd, a nyomat és a kis méretű vagy összecsukható talpak (kereszttalp, leszúró- és autós talp) és a vízzel vagy homokkal tölthető ballasztok. Mindent egybevéve, ha szögletes, vagyis téglalap alakú strandzászlóra van szüksége, akkor kézenfekvő, ha ezt a minőségi, jól kombinálható zászló típust választja.

240 - 460 cm közötti magasság Alumínium tartórúd a csomagban Egyszerű vászonzsák a csomagban Külön vásárolható prémium táska

 

Fiber és Téglalap strandzászló talpak

A fenti bekezdésekben már említettük, hogy a Fiber és a Téglalap strandzászlók alapértelmezetten nem tartalmaznak talpat, vagyis azokat külön ki kell választania a felhasználás módjához igazodva. Az alább felsorolt zászló talpak minden igényt ki tudnak szolgálni, minőségi termékek és a későbbiekben is megrendelhetőek, ha szükséges további talpakkal bővíteni a terméket.

Típus Méret / töltött súly Súly Szállítási méret Kép
Kereszttalp 80 × 80 cm 2 Kg 83 × 21 × 3 cm
90 × 90 cm 3,5 Kg 93 × 21 × 5 cm
Homokkal tölthető ballaszt (kereszttalphoz) Max. 15 Kg 0,2 Kg 10 × 10 ×2 cm
Vízzel tölthető ballaszt (kereszttalphoz) Max. 12 liter
Lemeztalp 40 × 40 cm 6 Kg 40 × 40 × 3 cm
55 × 55 cm 12 Kg 55 × 55 × 3 cm
20 Kg
Leszúró talp 60 cm 1,25 Kg 60 × 13 × 3 cm
Autós talp 1,75 Kg 60 × 22 × 3 cm
Vízzel tölthető talp Max. 24 liter 2,5 Kg 50 × 50 × 11 cm

 

Fiber és Téglalap strandzászló kiegészítők

További kiegészítőkkel és pótalkatrészekkel a hosszú távú felhasználást támogatjuk. A zászlórúdhoz tartozó prémium hordtáska megvédi a szerkezetet az esetleges sérülésektől. A lemeztalpakhoz is rendelhető külön vászon hordtáska, hogy megvédje azt. Minden talphoz alaptartozék a csapágyas rotátor, vagyis az a csonk, amire a zászlórudat lehet illeszteni, de külön is megvásárolható pótalkatrész formájában.

Cikksorozatunk következő részében a megállító táblákat mutatjuk be.