Barion Pixel Új, hiánypótló zászlórúd kínálatunkban | Reklámeszköz.hu

Új, hiánypótló zászlórúd kínálatunkban

2023. szeptember 11.

Értékelés

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Íme az új, Kandeláber zászlónk, mellyel oszlopra szerelhető zászlótartó megoldáshoz juthat!

A szerkezet néhány egyszerű alkatrészből áll. A fő profil, ami az oszlophoz rögzíthető, alumíniumból készül. A profil úgy van kialakítva, hogy két pánttal az oszlophoz lehessen szorítani. Így például egy szimpla szetthez két konzol és négy pánt tartozik. A zászlórúd erős, tömör, üvegszálas anyagból készül, melynek teljes hossza 66 cm. A zászló szélessége maximum 58 cm lehet, mert a rúd egy részét a profilba kell befogni, a túloldalt pedig egy gumi végzáró van. Amennyiben ideiglenes a kihelyezés vagy óvni szükséges az oszlopot, akkor a csomagban fog találni két darab gumi alátétet, ami a profil és az oszlop közé helyezhető.

 

Strandzászlók és mobil zászlók

Amennyiben nincs lehetősége sehova rögzíteni a zászlót, akkor ajánljuk a földre helyezhető strandzászló termékeinket. A legegyszerűbb típus a Promóciós strandzászló, mely tartalmaz egy kis méretű zászlórudat, zászlót és egy lemeztalpat is, így komplett megoldást nyújt.

Az Easy strandzászló termékcsaládunk szintén komplett megoldást nyújt, de az előbbi zászlóval ellentétben itt már háromféle méretből és kétféle formából válogathat attól függően, hogy mekkora reklámfelületet szeretne létrehozni. 

A Fiber és Téglalap strandzászlónk a legprofibbak „játékszere”. Erős alumínium és üvegszálas tartórudakból áll, és közel tízfajta különböző talp közül válogathat attól függően, hogy milyen adottságokkal rendelkezik a talaj, ahol használni akarja a zászlót. A Fiber csepp és uszony formában, a téglalap zászló pedig értelemszerűen szögletes formában kapható. 

A mobil zászlók igazán impozáns megjelenésű megoldások, mert óriási méretűek és ehhez kapcsolódóan rendkívül masszív felépítésűek. A zászlórúd teleszkópos, egymásba csúszó elemekből áll. A rúd tetején egy vízszintes kar biztosítja, hogy a zászló ki legyen feszítve. A zászlót műanyag karikákhoz kell rögzíteni és az aljára egy kis méretű súlyt rögzíteni. A zászló talpa vízzel tölthető, így erős szélben is stabilan tartja a zászlót. Természetesen a zászló mindig szélirányba fog fordulni.

Zászlófüzérek

Amennyiben vannak rögzítési pontok a helyszínen, akkor remek választás lehet egy vagy több zászlófüzért alkalmazni. Ötféle standard méretben, 10, 20, 30, 50 és 100 méteres hosszban rendelhetőek a füzérek. A füzéren háromszög, illetve négyszög zászlócskák lehetnek. A zászlócskák befoglaló méretei 20 × 30 cm. A zászlók hőollóval vannak elvágva, így nincs szükség a körbe varrásukra. A fehér színű danúbia szalagra két méterenként öt darab zászlócska van felvarrva.