Barion Pixel Bevezetés a kínáló pultok világába – 4. rész | Reklámeszköz.hu

Bevezetés a kínáló pultok világába – 4. rész

2024. április 08.

Értékelés

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

A kínáló és mobil pultokkal foglalkozó cikksorozatunk előző részben a pop-up pultok rejtelmeibe avattuk be olvasóinkat, most pedig a cikksorozat végéhez érve a speciális, belső világítással rendelkező pultokat fogjuk kivesézni.

A belső LED világítással rendelkező mobil pultok közös jellemzője, hogy szögletes formájúak és akár kétoldalas kivitelben is elérhetőek. Mindegyik típushoz szilikon kéderrel ellátott textil nyomatra van szükség, amit a profil nútjába kell beilleszteni. Ez a nyomat rögzítési mód biztosítja, hogy szemből szinte alig látszik a szerkezet, ezért egymás mellé helyezve (sorolva) a szerkezeteket szinte egybeforr a grafika. A grafika névleges, szemből látható mérete 100 × 100 cm. Hogy ha a pult hátoldala nem látszik vagy zavaró lenne a megvilágítás, akkor fényzáró textilt is tudunk gyártani a pultokhoz. Természetesen utólag is rendelhetőek cserenyomatok és fényzáró textilek is szükséglet szerint.

Bővíthető LED pult vagy PIXLIP LED pult az ideális választás? A két típus markáns különbsége a profil alapanyagában érhető tetten. 

 

Bővíthető LED pult

A Bővíthető LED pult profilja 10 cm széles alumíniumból készül, így rendkívül tartós és rozsdamentes megoldás. A profilokba épített mágneseknek köszönhetően könnyedén egymás mellé sorolhatóak a pultok. A LED fényforrás is integrálva van a szerkezet alsó profiljába, így nincs szükség semmilyen elektromos szerelésre, csupán a tápkábelt kell bedugni az aljzatba. Az alumínium keret 4 darabból áll, és csavarozásmentes módon, csak egymásba kell illeszteni a profilokat. A keret alján található egy-egy alumínium láb is a nagyobb stabilitás érdekében. A keret tetejére pedig egy 30 cm széles, 100 cm hosszú, fekete színű bútorlap pulttető rögzíthető két-két egyszerű műanyag rögzítőfüllel. Mint látható, nem lesz szüksége semmilyen szerszámra az összeállításhoz, így magabiztosan vághat bele a rendezvény előkészületeibe. Ezen felül természetesen a hordozhatóság is kiemelt figyelmet kap, hiszen a pult szétszerelve kis helyen is elfér, illetve a hozzá tartozó vászon hordtáskában a szállítás is könnyedén megoldható.

 

PIXLIP LED Pult

A PIXLIP LED Pult a PIXLIP GO termékcsalád tagja, így minden PIXLIP kerettel és hátfal elemmel kompatibilis. A különböző méretű keretek egymás mellé sorolhatóak, 180 vagy akár 90 fokban is, így egy komplett installáció egészen lenyűgöző hatást kelt. Visszatérve a PIXLIP pultra, a szerkezet profiljai minőségi, újrahasznosított műanyagból készülnek, így a szállításkor egy igen kompakt és könnyű csomagot kell csak magával vinnie. A profilba integrált LED fényforrás tökéletes megvilágítást biztosít és szemet gyönyörködtető módon emeli ki grafikáját. A szerkezet alsó profiljához itt is alaptartozék a két darab láb. A pulttető sem maradt ki a csomagból, ami egy 40 × 100 cm méretű, fekete vagy fehér színű bútorlap. Az egész pult szerkezet egyszerűen, szerszámok nélkül összeállítható. Szállításához rendelkezésre áll egy bélelt vászon hordtáska, így biztonságban tudhatja az alkatrészeket szállítás során.

A PIXLIP pultból kapható nagy teherbírású változat is, mely egy nagy méretű bútorlap keretből és két darab polcból áll. A bútorlap fehér színű és az elemekhez egy külön hordtáskát is biztosítunk.

Reméljük, kedvet kapott egy ilyen prémium minőségű és prémium megjelenésű pult beszerzéséhez! Amennyiben további kérdések merülnek fel Önben, kérjük, tanulmányozza a termékek bemutató oldalát vagy keresse értékesítő kollégáinkat!