Barion Pixel Bevezetés a kínáló pultok világába – 3. rész | Reklámeszköz.hu

Bevezetés a kínáló pultok világába – 3. rész

2024. március 25.

Értékelés

5
Átlag: 5 (2 szavazat)

A különböző kínáló pultokat bemutató cikksorozatunk előző részében az Easy mobil pult termékcsaládot ismerhették meg olvasóink. A most következő cikkünkben pedig a pop-up felépítésű mobil pultok tulajdonságait fogjuk ismertetni.

 

Hagyományos, íves kialakítású pop-up pultok

A hagyományos pop-up pultok olyan alumínium rudakból állnak, amik úgy vannak összerögzítve, hogy szerszámok nélkül, nagyon rövid idő alatt ki lehessen nyitni és ugyanilyen gyorsan össze is lehessen csukni őket. Ezáltal egy egészen kis méretű szerkezetet kinyitva egy nagy méretű pult szerkezetet kapunk, amelyre fel lehet rögzíteni a pult palástját. A Classic és Prémium pop-up pultok esetében további alumínium alkatrészeket is fel kell szerelni, hogy a pult elnyerje íves kialakítását. A kisebb alkatrészek összeillesztése után be lehet helyezni a polcokat, így egy egészen tágas tárolórekeszt kapunk. A pultlap kettéhajtható kivitelű, így szállításkor kis méretű, kinyitva pedig elég széles ahhoz, hogy jelentős mennyiségű árut helyezzünk ki rá.

A nyomat anyaga laminált pop-up film, ami szépen, ívben követi a pult formáját. A nyomat egészen hátrahajlik, így teljesen eltakarja az alumínium szerkezetet, de szabadon hagyja a polcot, így az könnyen hozzáférhető marad. Amennyiben kizárólag a szerkezetet rendeli meg tőlünk és Ön gondoskodik a nyomat gyártásáról, akkor a palást rögzítéséhez szükséges, öntapadó mágnescsíkokat is a csomagban találja.

A szerkezethez több vászon hordtáska is tartozik, amikbe a pult összes alkatrésze és a feltekert nyomat is elfér és biztonságosan tárolható, illetve szállítható. Egy-egy szögletes hordtáskában találja a pult pop-up szerkezetét és az íves alumínium elemeket. A lapos táskában van elhelyezve a kettéhajtott pultlap, a henger alakú vászontáskában pedig a nyomatot találja meg. A szállítási súly 18-20 Kg, de mivel több hordtáskára van szétbontva a szerkezet, ezért könnyen mozgatható kis csomagokat fog kapni.

A Classic pop-up pult kizárólag fekete színű pulttetővel kapható, de a Prémium pop-up pult fekete mellett világosbarna színben is rendelhető. A két típus felépítése szinte teljesen megegyezik, de méreteiben van némi eltérés, ezért az alkatrészek nem kompatibilisek egymással.

 

Textil nyomattal rendelkező, szögletes pop-up pultok

A textil nyomattal rendelkező pop-up pult esetében nincs szükség további alkatrészekre a rácsszerkezeten kívül, mert a pop-up rácsra előre fel vannak rögzítve a tépőzárak, amire ráfeszíthető a nyomat. Ebből a pult típusból is kétféle altípust forgalmazunk. Az egyszerűbb és olcsóbb vászon hordtáskával és polikarbonát lemezből készült polccal rendelkezik. A masszívabb és picit drágább típus már gurulós vászonbőrönddel és bútorlap polccal van ellátva. A pulttető minkét esetben fekete színű bútorlapból készül.

A nyomat 210g / m2 súlyú poliészterből készül. A nyomat szélei szegve, varrva vannak és a tépőzár puha fele is fel van varrva a megfelelő helyekre. A textil nyomat hajtogatható, így akár a szerkezet hordtáskájában is szállítható. Tisztítása enyhén nedves szivaccsal vagy ronggyal is megoldható, de amennyiben jelentős a szennyeződés, akkor mosógépben, mosózsákban, kímélő programmal, 30 °C-on is mosható. Mivel a nyomat anyaga 100% poliészter, ezért vasalni kizárólag más anyagon keresztül szabad!

 

Mind a laminált pop-up filmet, mind a textil nyomatot le lehet cserélni, így a szerkezet hosszú ideig szolgálja használóját. Mindegyik termék adatlapján, az árlistában megtalálja a „nyomatcsere” opciót, így bármikor rendelhet új vagy kiegészítő nyomatokat a termékekhez. Amennyiben nem biztos benne, hogy melyik termékkel rendelkezik, vagy nem biztos, hogy tőlünk vásárolta a szerkezetet, akkor juttassa el hozzánk a pultot nyomatcsere előtt. Mi lemérjük a szükséges nyomatot és biztos lehet benne, hogy passzolni fog a szerkezetre.

Reméljük, sikerült minden szükséges információval ellássuk a pop-up pultokkal kapcsolatban. A követező cikkünkben a speciális, belső LED világítással ellátott pultokat fogjuk bemutatni.