Barion Pixel Classic pop-up pult | Reklámeszköz.hu

Classic pop-up pult

    5
9 értékelés

Alumínium vázzal és belső polcokkal rendelkező mobil hostess pult, nagyméretű pultfelülettel és kettéhajtható pulttetővel.


Szélesség:
135 cm
Magasság:
90 cm
Gyártási idő:
5 munkanap

Share this:

84 300 Ft
Classic pop-up pult árlista GYÁRTÁSI IDŐ ÁR WEBSHOP

Standard pult - fekete pulttetővel - +

Pop-up film dekorációval 5 munkanap 84 300 Ft + áfa
Szerkezet, nyomtatás nélkül raktáron 69 900 Ft + áfa

Korona - +

Rudak + korona lemez dekorációval 5 munkanap 37 900 Ft + áfa
Rudak + korona lemez nyomtatás nélkül 5 munkanap 32 900 Ft + áfa

Nyomatcsere - +

Pop-up film, palásthoz 5 munkanap 23 900 Ft + áfa
Műanyag tábla, koronához, 100 × 30 cm 5 munkanap 8 500 Ft + áfa
Egyedi formájú korona, max. 120 × 50 cm 5 munkanap 14 900 Ft + áfa

Grafikai tervezés - +

Egy verzió, két módosítás körrel rendelésre 15 000 Ft + áfa
Plusz verzió kör rendelésre 5 000 Ft + áfa
Plusz módosítás kör rendelésre 3 000 Ft + áfa
Grafika ellenőrzés, alapvető nyomdai előkészítés* rendelésre 0 Ft + áfa

A Pop-up rendszerű kiálltási eszközök évek óta az egyik legnépszerűbb termékcsoport a kiállítások és mobil prezentációs displayek között. A Pop-up pult Classic típusa erős alumínium és vékony acél profilokból készül, amelyeket egymásba kell csúsztatni. Az enyhén ívelt pulttető és a mágnessel rögzíthető, hátrahajló dekoráció letisztult formavilága teszi a pop-up pultokat nagyon kedveltté. A szerkezet tetejére fekete színű, festett bútorlap kerül, mely kettéhajtható, így kis helyet foglal szállítás közben. A felülete nem faerezetes, hanem fényesen csillogó. A Classic pop-up pult szerkezet egyetlen kartondobozban szállítható, amelyben 4 db hordtáska található: bélelt, cipzáros hordtáska a pulttetőnek, és három darab vászon zsák a nyomatnak és egyéb alkatrészeknek. A szerkezet hátulja nyitott, és polcokkal szerelt, melyek a pultok alapárában benne vannak.

A nyomat

A nyomtatást a legjobb minőségű, kifejezetten pop-up displayekhez kifejlesztett 305 mic. vastag polipropilén alapú filmre végezzük, melyet még védőlaminálással is ellátunk, így abszolút hosszú életű dekorációt kapjon. A mágnes szalagokat a nyomat hátoldalára rögzítjük, így az összeállítás során könnyen kezelheti a nyomatot.

Mit tartalmaz az ár?

  • Szerkezet, nyomtatás nélkül: pop-up pult classic szerkezet, 1 db bélelt hordtáska a pulttetőnek, 3 db vászon zsák az alkatrészeknek, öntapadó mágnes szalag, PVC panel, 2 db kisméretű polc.
  • Pop-up film dekorációval: a pult szerkezet mellé az Ön grafikájával készítünk prémium minőségű laminált film nyomatot, melyet öntapadó mágnes szalaggal is ellátunk.
  • Korona: opcionálisan vásárolható korona, mely 2 db pultlapra csavarozható acél rudat és egy ráakasztható műanyag táblát tartalmaz üresen, vagy az Ön grafikájával dekorálva.
  • Grafika ellenőrzés: számunkra természetes, hogy a nálunk megrendelt termékekhez leadott nyomdai állományokat díjmenetesen ellenőrizzük gyártás előtt. A grafikai segédletet a termék GRAFIKA menüpontjában találja
Nagyméretű kiállítási pultot keres? Segítünk a döntésben!
A kínálatunkban számos típus közül tud választani: nézzük mi a különbség a nagyméretű kiállítási pultjaink között:
Classic pop-up pult Prémium pop-up pult Easy mobil pult - L méretben
Alumínium rács szerkezet és porfestett acél alkatrészek. Alumínium rács szerkezet és mágnessel szerelt alumínium profilból készült alkatrészek. Erős, feltekerhető, cellás polikarbonát oldallemez mely tépőzárral rögzíthető a bútorlap talplemezhez és pultlapokhoz.
Az alapár tartalmazza a pult belsejében lévő 2 db kisméretű polcot. 1 db nagyméretű polc opcionálisan vásárolható a pulthoz.
Fényes fekete színű, összehajtható pulttető. Matt, faerezetes fekete vagy világosbarna színű, összehajtható pulttető. Matt, faerezetes fekete színű pulttető.
Viszonylag sok kis alkatrészből álló pultszerkezet. Összeállítása körülbelül 5 percet vesz igénybe. Mindössze 3 alkatrészből álló, gyorsan összeállítható pultszerkezet.
Egyféle (L) méretben kapható. S, M és L méretben is rendelhető.
Teherbírás: ~ 55 kg Teherbírás: ~ 75 kg Teherbírás: ~ 45 kg
Opcionálisan felső koronával is kiegészíthetőek a pultok. A két fém tartórúd tetejére műanyag táblát helyezhet, amit öntapadó fóliával dekorálunk. A korona dekoráció alapesetben egy hagyományos téglalap formát jelent, de lehetőség van akár egyedi formára vágott korona gyártására is.
A pultok dekorált palástja prémium minőségű pop-up film. A fotóminőségű nyomatot matt laminálással látjuk el, mely megvédi az apróbb sérülésektől és könnyen tisztíthatóvá teszi.
A pult palástja mágnesesen rögzíthető a szerkezetre. Nyomatcsere gyártásához vissza kell szállítani a szerkezetet a műhelyünkbe. A palást tépőzárral rögzíthető a szerkezetre. Nyomatcsere gyártásához nem szükséges visszaszállítani a szerkezetet a műhelyünkbe.
Hordtáskák: 1 db kisméretű bélelt hordtáska a bútorlapnak, és 3 db vászonzsák a palástnak és egyéb alkatrészeknek. Hordtáskák: 3 db kisméretű, bélelt, cipzáras hordtáska a szerkezetnek, és egy kartonnal merevített vászonzsák a palástnak. Hordtáskák: 2 db nagyobb méretű bélelt cipzáras hordtáska a bútorlapnak és a palástnak.

Összeállítás, használat

A pop-up pultok összeállítása típustól függetlenül megegyezik. Nézze meg összeállítási videónkat az árlista alatt található VIDEÓ fülön, illetve töltse le az összeállítási útmutatót a lap alján és tanulmányozza a használatba vétel előtt.

Nyomatcsere

A pultokon későbbiekben le lehet a nyomatot cserélni, ám ahhoz minden esetben szükségünk van a szerkezetre (bútorlap kivételével minden alkatrészére), hogy visszaszállítsák a gyártás előtt. A mágneses illesztéseket ellenőriznünk kell, ahogy a szerkezet méreteit, mivel egyes pultok esetében minimális méret eltérés vagy torzulás lehet a szerkezetben, amelyre a palástot megfelelő módon kell előkészíteni a felhelyezéshez, hogy tökéletes végeredményt kapjon!

Termékgarancia

Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol személyesen is meggyőződhet a termékek minőségéről, megismerhető a működésük, és kipróbálhatja azokat! Hiszünk a termékeink jó minőségében. A Pop-up pult Classic szerkezeteink helyes működésére 1 év önkéntes termékszavatosságot vállalunk. A részleteket a Garanciális feltételek oldalon találja.

Grafikai tervezés

Ha nincs grafikusa, mi segítünk! Ismerje meg a tervezés folyamatát: Grafikai tervezés menete A grafikai tervezés ára tájékoztató jellegű, minden megrendeléshez egyeztetés és egyedi elbírálás szükséges.  

Szállítás

A pop-up pultot országosan bárhova ki tudjuk szállítani rövid időn belül futárszolgálattal, vagy személyesen is átveheti budapesti irodánkban.


CsatolmányMéret
Pop-up pult - Használati útmutató250.76 KB

A nyomdai szolgáltatás ára az alábbi grafikai szolgáltatásokat tartalmazza:

  • Grafika ellenőrzése (méret és felbontás szerint)
  • Alapvető nyomdai előkészítés* (pl. kifutó javítása, méretre igazítás, konvertálás a megfelelő nyomdai formátumra: 1:1 méretarány, 150 dpi, TIFF formátum, LZW tömörítéssel, egy rétegben, CMYK színmóddal)
  • Szükség esetén nézőkép kiküldése

Anyagleadásról bővebb információ...

Nincs grafikusa? Segítünk!
Amennyiben Ön nem rendelkezik ilyen méretű grafikával és szeretné, hogy elkészítsük, kérjük jelezze felénk és grafikus kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Grafikus szakembereknek
Amennyiben Ön vagy grafikusa készíti el a grafikát, az itt található, letölthető sablonok segítenek összeállítani a grafikai anyagot. A tömörített fájlban megtalálja a vektoros sablonokat .pdf, .ai, .eps formátumokban is.


CsatolmányMéret
Classic pop-up pult - Grafikai segédlet1.24 MB

Az alábbi táblázatban megtalálja összefoglalva a Classic pop-up pult méreteit minden fontos adattal együtt.

Szélesség Mélység Pultlap
magassága
Korona
magasága
Pultlap
mérete
Nyomat Teherbírás
Pult Polc
135 cm 40 cm ~ 90 cm ~ 200 cm 135 × 35 cm
(ívelt)
Laminált pop-up film
350 mic. + 80 mic.
~ 35 Kg ~ 20 Kg

 

Szállítási információ
Csomagméretek Súly 1 db csomag / 4 db hordtáska
90 × 45 × 25 cm ~ 16 Kg
A korona és alkatrészei külön, fóliába csomagolva szállíthatóak!
Vélemény beküldéséhez jelentkezzen be, vagy regisztráljon!
Az alábbi videóban a Prémium pop-up pult összeállítása látható, melynek egyes alkatrészei minimálisan eltérnek a Classic típustól, de az összeállítás menete megegyezik.