Barion Pixel Prémium pop-up pult | Reklámeszköz.hu

Prémium pop-up pult

  5
1 értékelés

Ívelt, nagyméretű pulttetővel rendelkező, akár 75 kg-ig terhelhető, alumínium vázú pop-up pult. A pulttető ketté hajtható, ezért kis helyet foglal szállításkor.


Szélesség:
130 cm
Magasság:
97 cm
Gyártási idő:
beszállítás alatt

Share this:

66 800 Ft
Prémium pop-up pult árlista GYÁRTÁSI IDŐ ÁR WEBSHOP

Standard pult - fekete pulttetővel - +

Pop-up film dekorációval beszállítás alatt 66 800 Ft + áfa
Szerkezet, nyomtatás nélkül beszállítás alatt 55 000 Ft + áfa

Standard pult - világosbarna pulttetővel - +

Pop-up film dekorációval 5-8 munkanap 69 800 Ft + áfa
Szerkezet, nyomtatás nélkül 5-8 munkanap 58 000 Ft + áfa

Korona - +

Rudak + korona lemez dekorációval 3 munkanap 25 000 Ft + áfa
Rudak + korona lemez nyomtatás nélkül 3 munkanap 20 000 Ft + áfa

Nyomatcsere - +

Pop-up film, palásthoz 3 munkanap 16 500 Ft + áfa
Műanyag tábla, koronához, 100 × 30 cm 3 munkanap 5 900 Ft + áfa

Kiegészítő - +

Egyedi formájú korona, max. 120 × 50 cm 5 munkanap 7 500 Ft + áfa
Extra polc szett beszállítás alatt 2 900 Ft + áfa

A pop-up rendszerű pultok királya a prémium pop-up pult, ugyanis robosztus alumínium szerkezete nagy stabilitást és kiemelkedő terhelhetőséget biztosít. A pult szerkezetben kettő darab belső polc található, melyek összesen 20 kg teherbírással rendelkeznek. A pult összeállítását követően a pulttető nagyjából 55 kg-ig terhelhető. A prémium pop-up pultokat beltéri használatra javasoljuk, hiszen a bútorlapból gyártott teteje nem vízálló.

Miért ideális megoldás a pop-up pult prémium?
A szerkezethez egyszerre több nyomatot is rendelhet, amiket bárhol, dekoratőri segítség nélkül lecserélhet. A ketté hajtható bútorlap és a harmonikaszerűen összecsukható pop-up szerkezettel nagyon könnyű szállítani. Belső polcain nagyobb mennyiségű kiadványt vagy szórólapot is elhelyezhet.

A pop-up pult nagy stabilitása a számos merevítő rúdban rejlik, de összeállítása így sem bonyolult. Tekintse meg videónkat is!

 1. Vegye ki a táskából harmonikaszerűen összecsukott szerkezet és helyezze a földre
.
 2. Könnyedén nyissa teljes méretűre és akassza egymásba a tartókampókat. A pult felső részét TOP felirattal jelöljük.
 3. Illessze a helyükre a mágneses merevítő rudakat
: függőlegesen az egyenes rudakból 6 db előre, 4 db hátulra kerül. A rövidebb íves elemek a pult hátsó részére, a hosszabb íves elemek a pult frontoldalára kerülnek. Az U alakú mágnesrudakat a pop-up pult szerkezet sarkaiba kell becsúsztatni.
 4. Helyezze a szerkezetbe a polcokat.
 5. Hajtsa szét majd helyezze a pulttetőt a pop-up rácsra.
 6. A mágnescsíkokkal ellátott nyomatot simítsa a szerkezetre az egyik oldalról elindulva.
  +. Amennyiben a pop-up pulthoz koronát is vásárolt, akkor a korona tartó rudakat a szárnyas csavarokkal, alulról tudja rögzíteni a pulttetőre.
  +. A korona tartó rudak tetejére pedig felakasztható a műanyag lemez a mellékelt rögzítőkkel.
   
Mit tartalmaz az ár?
A pulttető színe választható: fekete vagy világosbarna színű laminált bútorlapok közül választhat.
Raktáron jellemzően a fekete színű pulttetőt tartjuk. A világosbarna pulttetőt csak 5 db feletti megrendelés esetén tudjuk biztosítani.
Minden prémium pop-up pulthoz alaptartozék a 3 db bélelt vászon hordtáska a szerkezet alkatrészeinek szállításához, és egy merevített vászon hengerzsák a nyomat biztonságos tárolására, szállítására. Nyomat nélkül vásárolva az öntapadó mágnesszalag tekercset is átadjuk a dekoráció elkészítéséhez. Korona vásárlása esetén a korona tartó rudak és a korona lemez külön szállítható.


Nyomtatással együtt vásárolva a prémium pop-up pultot összeállítása készen adjuk át.
A pult nyomatát saját nyomdánkban gyors átfutással készítjük el: 360 mic vastag pop-up filmet használunk, mely kifejezetten tartós display eszközökhöz kifejlesztett film anyag. Ezt a film anyagot fotóminőségben nyomtatjuk környezetbarát vízbázisú technológiával. Matt védőlaminálással látjuk el, mely ellenállóbbá teszi a nyomatot a fizikai behatásokkal szemben, így hosszú távon számíthat rá!
 

Kiegészítők
A Pop-up pultokhoz egyedi formájú korona lemezt is rendelhet, amivel különlegesebbé teheti megjelenését. A korona lemezt ezesetben közvetlen nyomtatjuk (UV tábla nyomtatás) majd a kívánt formára vágjuk (digitális stanc). Mivel más nyomdatechnológiával készül, így minimális árnyalatnyi színeltérés lehetséges a pult palástjához képest.
Extra polcok. Bár minden pop-up pultunkhoz alaptartozék a 2 db polc, a pult alsó részébe is vásárolhat extra polc szettet, így megduplázhatja a pult tárolási kapacitását. A feltüntetett ár egy szett = 2 db polcra vonatkozik.


Karbantartás, nyomatcsere
A pult bútorlap tetejét és polcait nedves, mosogatószeres mikroszálas törlőronggyal ajánljuk tisztítani. A pult nyomata mivel védőlaminálással készül, hasonlóan tisztítható. A pultot amikor nem használja, mindig a hordtáskájában tárolja: száraz, szoba-hőmérsékletű helyiségben. A nyomatot ne helyezze közvetlen hőforrás (pl. radiátor) mellé, mert az öntapadó mágnesszalagok ragasztója magas hő hatására elengedhet. A pult palástját mindig grafikával kifelé fordítva, mágnesekkel befelé tekercselje fel!

A nyomatcseréhez a szerkezetet vissza kell szállítani irodánkba, mivel a mágneses rögzítéseket és a mágnes polaritását ellenőriznünk kell az új nyomat esetében is! E nélkül sajnos nem tudjuk garantálni, hogy az új nyomat tökéletesen illeszkedik majd a pultra.

Grafikai tervezés
 pop-up pultra
Számunkra természetes, hogy a nálunk megrendelt nyomdai termékekhez leadott nyomdai állományokat díjmenetesen ellenőrizzük gyártás előtt. A nyomdai állomány elkészítéséhez a grafikai segédletet a termék adatlap GRAFIKA menüpontjában találja. Ha nincs grafikusa, mi segítünk! Ismerje meg a tervezés folyamatát tájékoztató cikkünkből: Grafikai tervezés menete A grafikai tervezés ára tájékoztató jellegű, minden megrendeléshez egyeztetés és egyedi elbírálás szükséges. Referenciáink


A nyomdai szolgáltatás ára az alábbi grafikai szolgáltatásokat tartalmazza:

 • Grafika ellenőrzése (méret és felbontás szerint)
 • Alapvető nyomdai előkészítés* (pl. kifutó javítása, méretre igazítás, konvertálás a megfelelő nyomdai formátumra: 1:1 méretarány, 150 dpi, TIFF formátum, LZW tömörítéssel, egy rétegben, CMYK színmóddal)
 • Szükség esetén nézőkép kiküldése

Anyagleadásról bővebb információ...

Nincs grafikusa? Segítünk!
Amennyiben Ön nem rendelkezik ilyen méretű grafikával és szeretné, hogy elkészítsük, kérjük jelezze felénk és grafikus kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Grafikus szakembereknek
Amennyiben Ön vagy grafikusa készíti el a grafikát, az itt található, letölthető sablonok segítenek összeállítani a grafikai anyagot. A tömörített fájlban megtalálja a vektoros sablonokat .pdf, .ai, .eps formátumokban is, illetve az anyagleadással kapcsolatos egyéb hasznos információkat egy .doc fájlban.


Az alábbi táblázatban megtalálja összefoglalva a Prémium pop-up pult méreteit minden fontos adattal együtt.

Szélesség Mélység Pultlap
magassága
Korona
magasága
Pultlap
mérete
Nyomat Teherbírás ~
Pult Polc
130 cm 50 cm ~ 97 cm ~ 200 cm 130 × 38 cm
(ívelt)
Laminált pop-up film
350 mic. + 80 mic.
55 Kg 20 Kg

 

Szállítási információ
Csomagméretek Súly 1 db csomag / 4 db hordtáska
102 × 42 × 23 cm ~ 18 Kg
A korona és alkatrészei külön, fóliába csomagolva szállíthatóak!
Vélemény beküldéséhez jelentkezzen be, vagy regisztráljon!