Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

HÍREK

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 

Webfejlesztésben is otthon vagyunk!

A Reklámeszköz.hu erősíteni kívánja jelenlétét online marketing területen is. 2015 közepétől bővítettük szolgáltatásainkat és a felmerülő ügyféligények maradéktalan kiszolgálása érdekében további online marketing szolgáltatásokkal bővítettük portfóliónkat.
 
A reklámeszköz.hu korábbi stratégiája ebben a piaci szegmensben is érvényesül; a minőségi szolgáltatások mellett költséghatékony megoldásokat biztosítunk megrendelőink részére.
 
Ennek a lépésnek a szükségességét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy folyamatosan egyre nagyobb számban érkeznek megrendelések a különböző online marketing szolgáltatásokra (pl. Google Adwords hirdetés és weboldalkészítés).
 
Ezek az „új” szolgáltatások tökéletesen kiegészítik a már több mint 10 éve nyújtott grafikai szolgáltatásokat, hiszen ezek szervesen kapcsolódnak egymáshoz. Megrendelőink igénylik a teljes körű megoldásokat, így komplett csomagban kaphatják készhez új logójukat, teljes arculatukat, weboldalukat és számos egyéb online marketing eszközt is.
 
Az elmúlt hónapban teljesített megrendelések közül kiemelnénk néhány érdekes kihívást:
 
  1. A Steelvent Zrt-nek egy teljesen egyedi fejlesztésű kerítés kalkulátor modult fejlesztettünk, mely a telek paramétereit megadva kiszámolja a szükséges kerítések és tartozékainak mennyiségét és árát. A számítást a felhasználó elküldheti magának e-mailben pdf formátumban, vagy teljes körű árajánlatot is kérhet. https://www.steelvent.hu/kerites-kalkulator
     
  2. Az Easy Cargo Network szállítmányozói hálózat részére egy világtérképet készítettünk, mely egyértelműen mutatja a regisztrálóknak, hogy a hazájukban van-e már regisztrált tag. Emellett a tagoknak is hasznos lehet, hiszen egy kattintással megtekinthetik a kiválasztott ország szállítmányozóit. https://easycargonetwork.com
     
  3. Az RGA Logitech Kft-nek teljes körű szolgáltatást; logó- és arculattervezést, webdesign és weboldalkészítést nyújtottunk. A weboldalt Drupal 7 tartalomkezelő rendszerrel készült és természetesen reszponzív felépítésű. https://www.rgalogitech.hu
„Fontosnak tartom, hogy egyszerre több területen is jelen legyünk és a hagyományos nyomdai megoldásoktól kezdve az internetes jelenlétig, mindenben segítséget nyújtsunk ügyfeleink részére. Reméljük, hogy a jövőben egyre többen keresnek meg minket online marketing szolgáltatásokra vonatkozó igényekkel” - mondta Laskay Éva, a Reklámeszköz.hu ügyvezetője.
 
Bejegyezte: Molnár Bálint