Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 

Pop-up fal íves

Kiváló minőségű, íves pop-up fal, melyen a fotóminőségű grafika finoman hátrahajlik, így rejtve el a szerkezetet a szemek elől.

Magasság: 222 cm
Szélesség: 190, 260, 320, 395 cm
Gyártási idő: 4-5 munkanap

Leírás

Prémium minőségű pop-up sajtófal, háttérfal. Íves kialakítású hátfal, melynek grafikája hátrahajlik, ezért a szerkezet oldalról sem látható. Szerkezete harmonikaszerűen összecsukható, alapanyaga alumínium, ezért könnyű és helyigénye is minimális. Kevés alkatrészből áll, így összeállítása gyors, nem igényel szakértelmet. Az íves pop-up fal szerkezete tartós, jól bevált konstrukció. A sérült vagy elhagyott alkatrészeket tudjuk pótolni.

A paneleket a mágneses szerkezetre kell felhelyezni, balról-jobbra. A nyomtatott paneleket a legjobb minőségű, 350 micron vastagságú pop-up filmből gyártjuk, mely környezetbarát és fotóminőségű vízbázisú nyomdatechnológiával készül. Anyaguk teljesen fényzáró és rendkívül jó tartásúak. A nyomat fotó minőségű. Matt védőfóliával lamináljuk, hogy karcállóak és nedves ronggyal tisztíthatóak legyenek. A nyomatokat sorban, felszámozva adjuk át, így megkönnyítve az összeállítás menetét.

A sajtófalhoz kétféle táska választható

 • Gurulós vászonbőrönd: kerekeken guruló kartonnal merevített vászonbőrönd, mely 42 cm átmérőjű henger alakú, és amelyben a 2 × 3 és 3 × 3 méretű falak szerkezete és nyomata is elfér. A nagyobb 4 × 3 vagy 5 × 3 szerkezeteknél a nyomatot a gurulós vászonbőröndben, a szerkezeteket egy külön textil hordtáskában adjuk át, vagy opcionálisan vásárolható gurulóbőrönd a szerkezethez is.
 • Pop-up bőrönd: tömör műanyag oldalfalú nagyméretű gurulós bőrönd, amiben a legnagyobb szerkezetek is elférnek a nyomattal együtt, s melyet dekorációval ellátva pultként lehet használni a rendezvény ideje alatt. Gyakori és nagy távolságú szállításokhoz, reptetéshez ajánljuk.


Az íves pop-up fal többféle méretben is elérhető. Az alábbi táblázat segít eligazodni a különböző méretű hátfalak között.
 

Szerkezet
(rács)
Helyigény
(szé × ma × mé)
Teljes
grafikai méret
Szemből látható méret
(szé × ma)
Rajz
2 × 3 ~ 190 × 222 × 50 cm 270,4 × 222 cm
4 db panel
~ 180 × 222 cm
3 × 3 ~ 260 × 222 × 60 cm 338 × 222 cm
5 db panel
~ 248 × 222 cm
4 × 3 ~ 320 × 222 × 90 cm 405,6 × 222 cm
6 db panel
~ 315 × 222 cm
5 × 3 ~ 395 × 222 × 100 cm 473,2 × 222 cm
7db panel
~ 383 × 222 cm


Az íves pop-up sajtófal felállításához szükséges idő kevesebb mint 15 perc. Tekintse meg összeállítási videónkat!

 1. Vegye ki a táskából harmonikaszerűen összecsukott pop-up szerkezet és helyezze a földre

 2. Könnyedén nyissa teljes méretűre

 3. Helyezze fel a pop-up rácshálóra a függőleges, mágneses merevítőrudakat

 4. Bal oldalról indulva helyezze fel az előkészített paneleket, amik előre fel vannak számozva

 5. Figyeljen a megfelelő illesztésre, mert a paneleket úgy gyártjuk le, hogy a következő panel mindig rátakar 1mm-t az előzőre, így lesz tökéletes az illesztés

 6. Szükség esetén rögzítse a két halogén lámpát a pop-up fal szerkezet tetejéhez


Szállítási méretek

Szerkezet Vászon bőröndben Súly Pop-up bőröndben Súly
2 × 3 45 × 91 × 45 cm / 1 csomag ~ 16 Kg 72 × 100 × 42 cm / 1 csomag ~  24 Kg
3 × 3 ~ 25 Kg ~  29 Kg
4 × 3 45 × 91 × 45 cm / 2 csomag* ~ 30 Kg ~  34 Kg
5 × 3 ~ 35 Kg ~  39 Kg

* A 4 × 3 és 5 × 3 sajtófalak esetében a gurulós vászonbőröndben a nyomatot adjuk át, a szerkezetet pedig egy külön sporttáskában (avagy opcionálisan vásárolható a szerkezethez is gurulós vászonbőrönd)

 
Külön vásárolható kiegészítők
 • Világítás: halogén vagy LED világítással szegmensenként 1 db lámpa helyezhető fel a falra (pl a 3 × 3 méretű falra max 3 db) A halogén lámpák 150W teljesítményűek, meleg fehér fényük van. A LED lámpák hideg fehér fénnyel rendelkeznek, és 11W teljesítményűek.
 • Pop-up bőrönd pulttető: levehető, fekete színű bútorlaptető, mellyel igényesen lefedhető a bőrönd amikor azt pultként használják. Külön szállítható.
 • Pop-up bőrönd dekor: mágnesen rögzíthető nyomat, mely a rendezvény végeztével könnyen leszedhető a bőröndről.

A csomag tartalma
Szerkezet, nyomtatás nélkül vásárlása esetén: Pop-up rácsháló szerkezet, a nyomatok rögzítéséhez szükséges mágneses alkatrészekkel, a csomagajánlatban szereplő táskában. PVC alap nem tartozék!
Nyomtatással együtt rendelve: A szerkezethez a nyomatpaneleket mágnesezve, felállításra készen adjuk át a választott szállítóbőröndben.

Nyomatcsere
A weboldalon feltüntetett nyomatcsere árak az általunk forgalmazott Pop-up falak méreteire vannak kalkulálva. Eltérő grafikai méretű falak, esetében a költségek csak megközelítőek! A nem általunk forgalmazott, vagy azzal nem kompatibilis Pop-up falakhoz a mágneses rögzítőket a régi nyomatokról tudjuk leszedni, megtisztítani, és az új nyomatra helyezni! (így a régi nyomat nem lesz használható már)
A nyomatcseréhez a szerkezetet minden alkatrészével és a régi nyomatszettel kérjük eljuttatni irodánkba, ahol dekoratőreink lemérik a sajtófalat, majd a nyomtatás után a nyomatokat a falra rápróbáljuk. Minden esetben ragaszkodunk a szerkezet eljuttatásához, ugyanis a mágnesek polaritását ellenőriznünk kell, hogy az új nyomat biztosan rögzíthető legyen!


Előnyök
óriási méretű reklámfelület, mely a szerkezet oldalát is eltakarja, egyszerű szállítás, gyors összeállítás, opcionális pultként használható igényes bőrönd fa pulttetővel, halogén lámpa

Grafikai tervezés

A grafikai tervezés ára tájékoztató jellegű, minden megrendeléshez egyeztetés és egyedi elbírálás szükséges. Referenciáink

Árlista

 

Dokumentáció

Anyagleadás

A lap alján található, letölthető dokumentáció segítségével elkészítheti vagy megfelelő méretre igazíthatja meglévő grafikai anyagát. Amennyiben Ön nem rendelkezik ilyen méretű grafikával és szeretné, hogy elkészítsük, kérjük jelezze felénk és grafikus kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Pop-up fal 2×3 íves dokumentáció

Pop-up fal 3×3 íves dokumentáció

Pop-up fal 4×3 íves dokumentáció

Pop-up fal 5×3 íves dokumentáció

Gurulós műanyag bőrönd dokumentáció

Videó