Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

HÍREK

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 
 

Begyújtottuk a rakétákat

A szokatlan erős évkezdés egyfelől az eladott mennyiség növekedésének, másfelől a grafikai szolgáltatásunk frissítésének, valamint a kültéri molinók és fóliák rövid határidővel történő vállalásának köszönhető. 
 
„A reklámeszközök megrendelésekor – legnagyobb örömünkre - egyre többen bízzák ránk a grafikai tervezést is, emellett az év eleje óta házon belül készülnek a kültéri nyomtatásaink is, így az eddigiekhez hasonlóan, a már tőlünk megszokott minőséggel, de sokkal gyorsabban tudjuk vállalni ezek gyártását is” – mondta Molnár Bálint, a reklámeszköz.hu tulajdonosa.
 
 
Az idei slágertermékek nem nagyon változtak a korábbi évekhez képest, még mindig a roll up-ra, a popup falra, a molinóra és a zászlóra érkezik a legtöbb ajánlatkérés és ezek a termékek landolnak leggyakrabban a webáruházunk kosarában is.  
 
Napjainkban egyre nagyobb igény van az egyedi termékekre, több megkeresést kaptunk extra méretű popup falakra, de nem ritka a beépített hűtőszekrénnyel ellátott promóciós pult igénye sem. Az egyre különlegesebb és egyre gyakrabban változó vevői igényekre gyorsan tudunk reagálni folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően.
 
A továbbiakban is szeretettel várjuk a speciális igényeket, hiszen a kreativitás, a lehetetlennek tűnő kérések gyors és legtöbbször azonnali megoldása igazi kihívást jelent csapatunk számára!
Bejegyezte: Molnár Bálint