Barion Pixel Kézfertőtlenítő tartó állvány | Reklámeszköz.hu

Kézfertőtlenítő tartó állvány

    5
1 értékelés

Kézfertőtlenítő állomás kialakításához hasznos állványok tájékoztató felülettel vagy a nélkül.


Share this:

16 900 Ft
Kézfertőtlenítő tartó állvány árlista GYÁRTÁSI IDŐ ÁR WEBSHOP

Adagoló tartály nélkül - +

Állvány, plakátkeret nélkül 5-8 munkanap 16 900 Ft + áfa
Állvány, plakátkerettel ellátva 5-8 munkanap 22 900 Ft + áfa

Stabil lemeztalpon álló információs állványok, melyekre kézfertőtlenítő tubus helyezhető. Az állvány rendelhető egyoldalas, A3 méretű plakátkerettel, így extra információ kihelyezésre is alkalmas. Az állványban a plakát cseréje egyszerű: a négy oldalon kipattintható alumínium profilú standard plakátkeretben a plakát a plexi előlap mögé helyezhető.

A fertőtlenítőt tartó hajlított acéllemezekből kialakított rekesz felcsavarozható az oszlopra, melyhez természetesen minden csavart mellékelünk a csomagban. A kézfertőtlenítő tubust (mely nem tartozék az állványokhoz) ezután célszerű kábelkötegelővel is fixen rögzíteni, melyet szintén mellékelünk a csomagban. A kézfertőtlenítő rekeszbe maximum 95 mm átmérőjű tubus helyezhető!

Használat
A kipattintható kerettechnikának köszönhetően a plakátok behelyezése egyszerű, szerszámokat sem igényel.

Pótalkatrész
Plexi előlap Minden termékhez alapesetben egy-egy víztiszta plexi előlap alaptartozék, mely mögé a plakátot helyezheti. Ha elhagyja vagy megsérülnek az antireflex plexi előlapok, azok könnyen pótolhatóak. A plexi előlapok az alapvető fizikai behatásoktól megvédik a plakátot, de nem garantálnak védelmet az eső ellen. Az árlistát ezen az oldalon találja.
Kiegészítő
Krétapanel Ha szeretne gyakran változó információkat krétával vagy krétafilccel kiírni, akkor a plakátok és plexi előlapok helyett egy behelyezhető vékony krétapanelt tud a keretbe tenni. Árlistát ezen az oldalon találja. Az árlistát ezen az oldalon találja.

Típus Grafikai méret Talp mérete Teljes magasság Súly (nettó)
Plakétkeret nélkül - 33 × 33 cm 115 cm 8,3 Kg
Plakátkerettel A3 - 297 × 420 mm 155 cm 9,8 Kg
Vélemény beküldéséhez jelentkezzen be, vagy regisztráljon!