Barion Pixel Eco műanyag kínáló pult | Reklámeszköz.hu

Eco műanyag kínáló pult

  5
1 értékelés

Hordtáskában szállítható, polccal rendelkező műanyag kínáló pult, mely ideális rövid távú megjelenésekhez.


Szélesség:
80 cm
Magasság:
80 cm
Gyártási idő:
5 munkanap

Share this:

46 900 Ft
Eco műanyag kínáló pult árlista GYÁRTÁSI IDŐ ÁR WEBSHOP

Standard pult + korona - +

Öntapadó fóliával dekorálva 5 munkanap 46 900 Ft + áfa
Szerkezet, nyomtatás nélkül raktáron 35 900 Ft + áfa

Nyomatcsere - +

Öntapadó fóliával dekorálva 5 munkanap 18 900 Ft + áfa

Grafikai tervezés - +

Egy verzió, két módosítás körrel rendelésre 15 000 Ft + áfa
Plusz verzió kör rendelésre 5 000 Ft + áfa
Plusz módosítás kör rendelésre 3 000 Ft + áfa
Grafika ellenőrzés, alapvető nyomdai előkészítés* rendelésre 0 Ft + áfa

Az egyik legnépszerűbb promóciós pultok egyike ez az Eco műanyag kínáló pult. Könnyű összeszerelhetősége, belső polca és hordtáskája tette kedvelt megoldássá. Nagyméretű műanyag pultfelülete ideális kóstoltatáshoz vagy más hasonló aktivitáshoz. Hátoldala nyitott, és belső polccal rendelkezik, így tárolhatóak benne különböző felszerelések, dokumentumok is. A pult feletti korona lemez dekorációval ellátva messziről is jól beazonosítható reklámüzenettel magához vonzza az érdeklődőket.

A pult nyomtatását prémium minőségű öntapadó fóliával kivitelezzük, melyet matt védőlaminálással látunk el, így az védve van a szállítás és a felhasználás során az apróbb fizikai behatásoktól, karcolásoktól. Az Eco műanyag kínáló pult szerkezet könnyített műanyag elemekből áll, így nagyon könnyű szállítani. Kimondottan rövid távú felhasználásra szánt szerkezet, melyen a nyomatok cseréjét nem lehet olyan sokszor elvégezni, mint a masszívabb felépítésű Műanyag kínáló pult szerkezetünkön.

Használat
A pultot korlátozottan kültéren is használhatja, hiszen a pult minden eleme műanyag, így az esetleges nedvesség nem fog kárt tenni benne. Ettől függetlenül szélsőséges időjárási körülmények között a pultot ne használják, bontsák le. A pultszerkezetet hordtáskájában, szobahőmérsékleten tárolja, mindig élére állítva. A pult gyártását követő 1-2 héten belül a tartósan hideg környezetben tartott pultok felületéről az öntapadó fólia kissé leválhat, mivel az öntapadó fólia ragasztója a hideg felületekre nem tud tartósan megkötni. Ilyen esetben kérjük simítsa vissza a fóliát, vagy hozza vissza irodánkban és dekoratőreink segítenek Önnek.

Összeállítás
Az Eco műanyag kínáló pult összeállításához szükséges idő kevesebb mint 5 perc. Az összeállítási videóban egy másik típusú Műanyag pultunk összeszerelését láthatja, melynek menete megegyezik az Eco műanyag kínáló szerkezettel.

 1. Vegye ki a táskából a szerkezetet

 2. Fektesse a földre az alsó műanyag lemezt

 3. Hajlítsa a talplemez nyílásába az oldal és front elemeket

 4. Helyezze el a középső polcot a belső konzolokon

 5. Helyezze a tetejére a pultlapot
 6. Helyezze a nyílásokba tartórudakat, majd illessze a helyére a koronát

Nyomatcsere
A pultra későbbiekben nyomatcsere is rendelhető. A nyomatcsere esetén a pultszerkezetet kérjük műhelyünkbe visszaszállítani. A nyomatcsere ára a visszahozott pultszerkezet öntapadó fóliájának eltávolítását, a nyomtatást és az új fólia felragasztását is tartalmazza.

Az ár tartalmazza

 • A pult szerkezeteket nyomtatás nélkül hordtáskában adjuk át, mely minden pulthoz alaptartozék.
 • Dekorációval együtt rendelve az Eco műanyag pultra az Ön grafikáját dekoratőreink felhelyezik, így a pultot használatra kész állapotban kapja meg hordtáskájában.

Grafikai tervezés

Számunkra természetes, hogy a nálunk megrendelt nyomdai termékekhez leadott nyomdai állományokat díjmenetesen ellenőrizzük gyártás előtt. A nyomdai állomány elkészítéséhez a grafikai segédletet a termék adatlap GRAFIKA menüpontjában találja.


A nyomdai szolgáltatás ára az alábbi grafikai szolgáltatásokat tartalmazza:

 • Grafika ellenőrzése (méret és felbontás szerint)
 • Alapvető nyomdai előkészítés* (pl. kifutó javítása, méretre igazítás, konvertálás a megfelelő nyomdai formátumra: 1:1 méretarány, 150 dpi, TIFF formátum, LZW tömörítéssel, egy rétegben, CMYK színmóddal)
 • Szükség esetén nézőkép kiküldése

Anyagleadásról bővebb információ...

Nincs grafikusa? Segítünk!
Amennyiben Ön nem rendelkezik ilyen méretű grafikával és szeretné, hogy elkészítsük, kérjük jelezze felénk és grafikus kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Grafikus szakembereknek
Amennyiben Ön vagy grafikusa készíti el a grafikát, az itt található, letölthető sablonok segítenek összeállítani a grafikai anyagot. A tömörített fájlban megtalálja a vektoros sablonokat .pdf, .ai, .eps formátumokban is, illetve az anyagleadással kapcsolatos egyéb hasznos információkat egy .doc fájlban.


Az alábbi táblázatban megtalálja összefoglalva az Eco műanyag kínáló pult méreteit minden fontos adattal együtt.

Szélesség Mélység Pultlap
magassága
Pultlap
mérete
Teljes
magasság
Teherbírás
Pult Polc
80 cm 44 cm 80 cm 80 × 44 cm 196 cm ~ 5 Kg ~ 2 Kg

 

Szállítási információ
Csomagméretek Súly 1 db csomag / 1 db hordtáska
95 × 95 × 15 cm ~ 8 Kg
A pultot mindig élére állítva szállítsa és tárolja!
Vélemény beküldéséhez jelentkezzen be, vagy regisztráljon!